pondělí 4. února 2019

Vany pro dvě osoby

Vany pro dva - pro dvě osoby. Tyto vany jsou svým nadstandardním rozměrem vhodné do velkých koupelen a jsou určeny pro relaxaci dvou osob. Obdélníkové vany pro dvě osoby.


Akrylátová vana PADOVA představuje netradiční design a je určena pro dvě osoby. Nejen z hlediska tvaru, ale zejména vzhledem ke svým robustním rozměrům . Tato prostorná vana je navržená ke společné relaxaci pro dva , ale zcela jistě ji ocení i rodiny s dětmi.

Navíc vám k ní můžeme nabídnout i elegantní čelní a boční. Už první pohled na vanu Polysan DUO prozrazuje, že zde máme co dělat s něčím výjimečným. Možnost plnohodnotné koupele . Speciální vany pro dva nakupte přímo na eshopu výrobce ROLTECHNIK. Nabízíme řešení pro každou koupelnu, dle vašich požadavků rádi vyrobíme i . NISA obdélníková vana 180x70x42cm bez nožiček, bílá.


KRYSTA obdélníková vana s podstavcem 180x70x39cm, bílá. SANJET - Koupelny - Specialista na hydromasážní vany Sanjet - NOŽIČKY NEJSOU V CENĚ VANY vana je vyrobena ze 1 akrylátu, barva bílá - termín . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba .

Roca Vythos vana akrylátová , vana pro dvě osoby , minimalistický design, jednoduché a vyvážené linie , , nohy k vaně jsou součástí dodávky. Venkovní vířivou vanu pro dvě osoby ocení zejména milenecké a manželské páry. Hydromasážní vana pro dvě osoby (vedle sebe) – CALIFORNIA TWIN.


Ať už se v ní koupete samy nebo ve dvou, naplno si užijete její prostor a masážní . JIZERA vana 180x80x39cm bez nožiček, bílá. Právě naopak-příjemná dlouhá koupel, buď o samotě nebo ve dvou, během níž si dostatečně pohovíte . Místo vany s obložením a okrajem. Rohová vana RAVAK se vejde do menší koupelny, přitom je v ní dost místa i pro dva.


Nechte se hýčkat a užívejte si romantickou koupel v nové rohové vaně. Pro snadnější instalaci a vyrovnání vany doporučujeme objednat sadu noh . Většinou má podlouhlý tvar, ale vyskytují se i oválné koupelnové vany , či ve tvaru srdce (určené pro dvě osoby ). Nejčastěji je používána jako zařízení koupelny . Zobrazeno – z položek. CLEO obdélníková vana s podstavcem 180x80x48cm, bílá Rychlý náhled.


Je určená pro dvě osoby , v odděleném prostoru u bazénu. Rohová hydromasážní vana pro dvě osoby. Větší vany (Duo, Dupla, Salsa, Quest) lze použít i pro dvě osoby a zažít tak . Kaldewei CLASSIC DUO PERL-EFFEKT ocelová smaltovaná vana pro dva , mm, smaltování s povrchem PERL-EFFEKT pro lehčí čištění .

Sep Přestože většina volně stojících van je pro dvě osoby , můžete být kreativní a instalovat dvě vedle sebe. Součástí privátního whirlpoolu je prostorná. Vana Flora od firmy Polysan je .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky