úterý 7. května 2019

Nástavec na vodovodní baterii pro deti

Popis: v pěkném stavu, bez va plně funkční. Aqueduck - prodlužovač na kohoutek je navržen tak, aby pasoval na většinu běžných umyvadlových baterií. Snadno jej lze rozebrat pro čištění a mýtí v myčce.


LED vodovodní baterie se hodí na většinu kohoutků. Ahojte maminky, mám na vás prosbu, nevíte kde se dá koupit takový plastový nástavec na vodovodní baterii , aby menší dítě , když dá ze .

Díky roztomilému nástavci na vodovodní baterii bude mytí nádobí o to zábavnější. Průtok vody lze nastavit jako u sprchy. Bojujete s dětmi při běžných hygienických návycích? Pokud máte krátké ramínko vodovodní baterie (trubka vedoucí od vodovodní baterie k vyústění), můžete si snadno vyrobit nástavec z prázdné . Mezi námi nabízené kojenecké potřeby patří také nástavec na kohoutek – AqueDuck, který pomáhá dětem dosáhnout na tekoucí vodovodní kohoutky.


Protože vodovodní baterie zanesená vodním kamenem nevypadá pěkně a časem by přestala fungovat, je pravidelné odstraňování vodního kamene nutností. Nástavec na vodovodní baterie s LED osvětlením, který mění barvu v závislosti na teplotě vody, je vhodný zvláště pro domácnosti s dětmi.

Detailní popis: Vhodný pomocník, zvlášť, když máte malé děti Bezpečně poznáte,. Jejich perlátor by měl pasovat do všech normovaných baterií a. LED nástavec je ideální do domácností s malými dětmi ! Stačí odšroubovat stávající nástavec vodovodní baterie a vyměnit. Nabízíme vám LED adaptér pro vodovodní baterie , který obarví proud vody do chladného. Vodní tunel na baterii pro děti.


Na vodovodní baterii si můžete připevnit tento nástavec s LED světlem. Proud tekoucí vody tak bude osvícen. Zvolit si můžete ze tří variant . Máte doma malé děti a bojíte se, že se mohou opařit teplou vodou z kohoutku? LED doplňky nevyžadují žádné externí napájení či baterie.


Velice užitečný nástavec do kuchyně, zejména při mytí nádobí. Na výběr máte ze dvou variant proudu vody. Vnitřní silnější proud nebo venkovní prou který je . Díky závitovému adaptéru pro všechny standardní vodovodní kohoutky je vhodná pro vnitřní a vnější.

Alkalická baterie Conrad energy, typ AAA. Brání poranění dítěte o baterii. PUJ Snug chránič na vodovodní baterii.


Nejen děti budou mít radost z barevné tekoucí vody z Vašeho vodovodního kohoutku. Tentokrát má v hledáčku tradiční, klasické sprchy a vodovodní kohoutky. Zhruba za 2korun si můžete koupit nástavec na . Náhradní díly pro baterie všech druhů od specialistů Grohe, Novaservis, Jika, Sapho a dalších.


Kluzké povrchy, horká voda z vodovodní baterie – v koupelně čekají na malé děti různé nástrahy. Moderní vodovodní baterie jsou čím dál víc dokonalé. Vhodná je tato násadka hlavně pro děti , které mají citlivější pokožku a kdo ví, třeba.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky