čtvrtek 23. května 2019

Plastové masážní baňky

Nabízíme masážní baňky z kvalitního českého skla, ze silikonu anebo také sady plastových baněk. Baňky vyrobené z kvalitního plastu s odsáváním pomocí podtlaku bez použití ohně. Specializujeme se nejen na baňky a vybavení pro baňkování, ale i na vzdělávání.


Tato sada gumových masážních baněk je vhodná hlavně pro maséry, ale i pro domácí použití. Masážní baňky 6ks (z jemnějšího plastu ). V naší nabídce najdete nejširší sortiment masážních a terapeutických baněk.

Silikonová masážní baňka pro léčebné, masážní a. Takže na krk používám baňky skleněné s balónkem, na propadlíky jsou lepší plastové s pumpičkou a na masáž zase silikonové baňky. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Tyto masážní pomůcky jsou nedílnou součástí masážní techniky baňkování. V nabídce jsou baňky skleněné, silikonové nebo plastové vakuové.


Jak baňka chladla vytvářela podtlak a vsála pokožku Dnešní moderní tzv. Bezohňové (odsávací) masážní baňky s ventilkem v plastové krabici s . U nás najdete masivní skleněné baňky, plastové baňky i silikonové masážní baňky , které jsou vhodné pro maséry, ale i domácí baňkování.

Jsou levnější, protože nemají krabičku :) V sadě je ks baněk z měkčího . SADA BANĚK S VAKUOVOU PISTOLKOU. Na trhu jsou skleněné baňky, plastové baňky i silikonové masážní baňky , které jsou . Baňkování je metoda, která se již od pradávna využívá v Číně. Exkluzivní sada plastových baněk s pumpičkou, uložených v praktickém kufříku.


OstatníVýrobce: Zobrazit další masážní potřeby Ostatní. Exkluzivní plastové baňky s balonkem, sada obsahuje ks zpevněných baněk vhodných k. V tomto případě se používají baňky plastové. Masáž baňkami provádím po lymfodrenážní masáži pro zasílení účinku masáže (viz heslo lymfodrenážní masáž) . Skleněné nebo plastové baňky se přisají na kůži a vytvoří tak podtlak, . Tato sada je vhodná hlavně pro domácí použití, kdy baňka se umisťuje na tělo . Sada kusů plastových baněk v 6-ti velikostech.


Plastové baňky na masáž a baňkování těla v sadě po šesti kusech. Ošetřované místo se pro lepší přilnavost natře mastným krémem, masážní emulzí nebo. V případě baňky skleněné do ní Masér či terapeut vloží na okamžik hořící. Při používání je vhodné mít na vakuové baňky předem určené odkládací místo.


Sada obsahuje: ks plastových baněk – velikostí ks vakuová pumpička ks . Postup: pomocníkem při baňkování jsou například koule ze skla (baňky), v nichž se pomocí.

V dnešní době se používají také plastové nebo silikonové baňky. Baňková masáž , baňkování, se provádí pomocí baněk vyrobených z různých materiálů, . MASÁŽNÍ PRSTENY A BAŇKY PÁTRADLO SU JOK plast. Apr Na trhu najdete masivni sklenene banky, plastove banky i silikonove. Vakuová masáž : Při této masáži se pomocí baněk vytváří podtlak, který . Baňky jsou skleněné nebo plastové kulovité nádoby, které jsou pod tlakem a přisají se na .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky