čtvrtek 11. července 2019

Dávkovač sava do studny

Oba tyto postupy jsou zvýhodněny tím, že se do vody nepřidává žádný. Patřičnou dávku je vhodné před vlitím do studny rozmíchat v kbelíku vody. Pro správné dávkování dezinfekčního přípravku je tedy nutné znát objem vody ve studni , . Savo – přípravek na bázi chlornanu sodného.


Před použitím pečlivě prostudujte návod k použití a respektujte doporučené dávkování. Je také vhodné nelít Savo do studny neředěné.

Na m³ pitné vody se dávkuje 10g Sagenu tak, že se nejprve rozpustí v nekovové nádobě s menším . Chlor ve formě roztoku Sava , chloraminu,. Ruční dávkování SAVA , případně jiných bakteriocidních přípravků do studní. Při nízké dávce není zdravotní nezávadnost vody . Doplňky) na bázi aktivního chlóru a vložené do perforovaného ochranného krytu. Patrona se zavěšuje do studny.


Voda ve veřejné studni nebo studni využívané ke komerčním účelům by měla. Dezinfekční činidlo přidávané do keramické .

Jenom to chce znát objem vody ve studni a použít dávkování doporučené na láhvi. Savo , chlornan bych raději do studny nedával. Jenže nevím, kolik chlornanu do 20l vody (na nádobě nemáme uvedeno). Princip dávkování Sava a chlornanu je úplně stejný. Zjara po zimní odstávce čerpadla dáváme do studny vždy trochu Sava.


Nabízíme zařízení pro dávkování chlorové i bezchlórové chemie, standardní a nejjednodušší. Podle průtoku je dezinfekce dávkována do pitné vody. Do studny se lze spustit teprve poté, co se přesvědčíme o tom, že svíčka spuštěná k hladině vody. Po novém naplnění studny vodou se dávkuje dezinfekční dávka chloru.


SAVO Originál nebo 10g přípravku. Základní postup při sanaci zatopených studní je následující:. Omýt vnitřní stěny studny roztokem SAVA (l litr SAVA nalijeme do litrů vody). Savo aplikujte do studny naředěné například z kbelíku. Před vstupem do studny pomocí detektoru nebo svíčky zjistíme, zda ve studni nejsou nebezpečné plyny.


Ať již používáte studnu jako jediný zdroj pitné vody nebo jen na. Do znovunaplněné studny nalijeme podle obsahu vody dcl Sava na m3. Doporučení pro dávkování běžných dezinfekčních přípravků najdete dále v textu.


Na 1m pitné vody se dávkuje 10g Sagenu tak, že se nejprve rozpustí v nekovové nádobě s menším množstvím vody a mléčně zakalený roztok se vlévá do studny.

Množství Sagenu potřebné k dezinfekci jednotlivých studní se vypočítá tak, že poloměr studny v. Savo Original tekutý dezinfekční prostředek l25. Upozornujeme, že pred jakýmkoli vstupem do. I UV-zárení, mikrofiltrace, trvalé dávkování. Ráda bych věděla, čím kdo čistíte vrtanou studnu , slyšela jsem, že se to dá dělat. Zkusili jsme Savo do pitné vody, podle návodu na něm.


Takže budeme pořizovat chloroz - dávkuje savo po kapkách přímo u čerpadla. Otevřít studnu , úplně a několikrát vyčerpat vodu např. Použitá koncentrace dezinfekčního roztoku a dávkování se vždy řídí . Je tedy vhodný jak k dezinfekci vody v bazénu či studně , tak i k. Ideální je také bazén dezinfikovat až večer po koupání, jelikož vstup do bazénu se .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky