úterý 9. července 2019

Hasičské vybavení pro děti

Náramek pletený s 3D znakem HASIČI. Dostupné podkategorie pro kategorii Pro děti. Hraje si vaše dítě na hasiče nebo záchranáře? Splňte vašemu malému hrdinovi jeho sny už teď.


U nás v e-shopu s požární technikou a vybavením mu pořídíte . Hasičské auto SCANIA (model 1:48).

Pro mladé hasiče - Touží vaše dítě po tom stát se hasičem? Ať už chodí do kroužku nebo si na hasiče hraje venku s kamarády, pořádné hasičské vybavení je . Jsme předním prodejce českých hadic značky Technolen a specializujeme se na prodej hasičského i záchranářského vybavení. V této kategorii naleznete dětské hasičské oblečení s výšivkou HASIČI a dětské. Pokud míry Vašich dětí neodpovídají velikostním tabulkám, napište nám . Sada hasičského vybavení Máte doma malého hasiče ? Hračka pro děti od letPraktická sada pro všechny malé hasiče ! Při požáru se zásahové oděvy hasiče kontaminují popelem a toxickými zplodinami vznikající při hoření různých látek,.


Sada mluvících autíček, které komunikují s dětmi , z oblíbené série Tut Tut od VTECH.

Vybírejte v kategorii Hry na profese pro děti ze značek a 2produktů. Každý kluk chce být chvíli hasičem a jindy zase popelářem… holčičky si rády hrají . Vše pro hasiče, vybavení pro požární sport, výzbroj a výstroj. Zásahový oblek BIG BOSS II - kalhoty extra výztuž - replika děti.


Kluci i holky určitě ocení malé hasičské vybavení v podobě plastové hasičské helmy. Nejvíce děti zaujalo, že si mohly vyzkoušet stříkání z proudnice, prohlédnout. Dětský hasicí vak na záda se stříkací pistolí. Cena: 45- Kč bez DPH 55- Kč s DPH.


Dětská hasičská přilba ve stříbrném provedení. Přilba je určena pouze jako hračka, není schválena pro použítí pro požární sport ! Produktová sekce: DÁRKY PRO DĚTI. K výbavě hasiče neodmyslitelně patří hasičská helma, přístroj na záda nebo nářadí.


Popovídejte si s dětmi o tom, k čemu hasiči jednotlivé věci používají. Po skončení čtení si děti měly možnost prohlédnout i vybavení. Nechybí ani fotografie hasičské techniky a vybavení.


Kniha je doplněna barevnými ilustracemi a navíc obsahuje pět komiksů. Encyklopedie je určena dětem od . Vyrábíme dresy na fotbal, florbal, házenou, volejbal, basketbal, hokej pro hráče i rozhodčí, brankářskou výstroj, oblečení na trénink i pro volný čas. Praha - Přes deset tun vybavení a zásob povezou do Nepálu pražští hasiči , kteří jsou součástí českého záchranářského týmu, o jehož vyslání .

Dítě umí vysvětlit, proč oheň není hračkou pro děti. Dítě nemá strach z vybavení a výstroje zásahových hasičů. Mladí hasiči se schází pravidelně 2x týdně v prostorách hasičské zbrojnice, od jara do podzimu trénují i na fotbalovém hřišti v Radouni.


Hasiči jedoucí k zásahu a děti na silnici. Havířovští policisté a hasiči připravili společně dětský den, rozdávali dětem. Takže jeden náš příslušník ukazuje vybavení lezeckého vozu a . Vybavení hasičského vozu - Foto: Jana Huzilová.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky