pondělí 1. července 2019

Pístní tyče

Chromované pístní tyče se používají k výrobě základní pohyblivé části hydraulického válce. Tyče se vyznačují vynikajícími mechanickými vlastnostmi a. Pístní tyče MnVstandartní. Vlastnostmi cylindrových trubek, pístních trubek a pístních tyčí jsou malé rozměrové tolerance, nízká excentricita a téměř dokonalá přímost.


Nabízíme všechny součásti pro výrobu hydraulických válců – přesné bezešvé trubky, pístní tyče , trubky pro vedení hydrauliky. Dodáváme ve výrobních délkách.

Eshop s komponenty pro stavbu strojů - Haberkorn. Materiály používáme pro vlastní výrobu a také na prodej požadované délky zákazníkem. Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. SouhlasímOchrana osobních údajů.


Výsledkem jsou černé pístní tyče s extrémně tvrdým a hladkým povrchem, který minimalizuje ovlivnění škodlivými vlivy. Hodnoty drsnosti jsou přesně splněny v . Oka I pro pístní tyče se dodávají v těchto velikostech.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou . Těsnění pístní tyče slouží jako hydraulické těsnění, které je speciálně navrženo tak, aby fungovalo při pneumatických a hydraulických válcových . Prodloužení pístní tyče pro sklízecí mlátičku Fortschritt E 512. RC Guru › Náhradní díly › Náhradní díly - auta › Náhradní díly › Graupner › Zadní pístní tyče (ks.) K dodání do 1-dnů.


Typy 6a 6jsou proto vhodné jako těsnění pístnice a jako těsnění pístu. S nastavitelným pneumatickým tlumením koncových poloh. Válec průměr mm, zdvih mm.


Vás věděl, zda je možné nějak účinně hránit čela pístní tvrdě chromované tyče. Tedy případ kdy se koupí pístní chromovaná tyč v metráží, . Oko válce i oko pístní tyče je osazeno kloubovy´m ložiskem. Víko pro vedení pístní tyče spolu s těsnícími prvky je našroubováno do trubky pláště válce. Tento typ opracování zaručuje perfektní jakost povrchu.


Užití těchto materiálů je výhradně pro výrobu hydraulických systémů. Pneumatické válce bez pístní tyče. Válce bez pístní tyče zabírají méně místa než válce s pístní tyčí. Principy těchto válců jsou znázorněny na .

Firma nabízí - hydraulické válce - výrobu, prodej, servis, náhradní díly. Dále chromované pístní tyče , honované trubky, těsniva, kloubová ložiska, oka, . Renovace pístních tyčí , hřídelů a válců. Na pístní tyče , hřídele a válce (například papírenské válce) aplikujeme kovové, keramické a kovokeramické materiály. Chceme-li však docílit netlakové skříně, přináší Obr.


Plynová vzpěra se zablokuje automaticky po uzavření pístního ventilu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky