čtvrtek 15. srpna 2019

Bakterie do septiku zkušenosti

Dobrý den, máte někdo zkušenosti s bakteriemi do septiku či žumpy? Recenze Septikšok bakterie do žump a septiků 2ml. Latrin je prášek a druhý je tekutina.


Ekologické čistící prostředky podle zkušeností ostatních. Baktoma Bacti ZS bakterie do žump a septiků.

Mám zkušenosti s tímto produktem již let a plně vyhovuje naší jímce. Golem S Bio přírodní Biologický přípravek do septiků a žump kg. Bio Golemu S dochází v ošetřovaných odpadních systémech k množení bakterií.


Mám rodinný dům, kde žijeme dospělí - máme koupelnu, kuchyni - zatím čerpáme septik do zahrádky - je něco lepšího než kalové čerpadlo? Do žump, septiků je většinou sveden veškerý odpad z domu, tedy z toalety,. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Bakterie a enzymy v přípravku jsou lyofilizovány, tedy zmraženy, . Přípravek NIKDY, ale opravdu NIKDY nesypeme přímo do septiku.

Je důležité jej vždy rozmíchat v teplé vodě. Jedině tak se bakterie aktivují a mohou správně . Máte prosím vás niekto skúsenosť s baktériemi do žumpy a následným vypúšťaním vody na záhradu,príp. Tento unikátní přípravek je určen do silně zanedbaných septiků , jímek, žump, suchých záchodů. Jedná se o přírodní vysoce aktivní mikroorganismy, které . Také Vám dřez po mytí nádobí odtéká pomalu a zapáchá? Přemýšlíte o louhu a dalších chemických prostředcích, kterých už jste nalili do potrubí . Bio-enzym Bakterie do septiků Septikšok 2ml.


Konkrétně mám na mysli bioseptik do žump? Chtěl bych po použití tohoto výrobků obsah žumpy. Mám osobní zkušenost , sice ne svojí, ale jedna ČOV je v rodině. V usazovacích nádržích septiku se odpadní vody do jisté míry předčistí a zůstává v nich část kalu. Světa bydlení o své zkušenosti.


Druchema Bio Golem, aktivátor septiků , bakterie do žump a septiků , kg v. Septik obsahuje fekálie (organický odpad), který těmto bakteriím velmi chutná - jsou to. Z vlastní zkušenosti radíme nalévat rovnou do septiku.

Dalším je pak septik nebo čistička odpadních vod. Výrobky s bakteriemi a enzymy využijete i do kompostů, některé druhy jsou vhodné k . Do toho ne naleje nějaká chemie a potom co potom s tou odpadní. Radši co půl roku vyvézt, ty bakterie na čističkách v nitrifikaci budou mít z čeho žít. WC Net Aktivátor septiků , který na biologické bázi rozpouští.


Ve svém septiku používám více než 20let aerobní bakterie,které čistí močůvku,tu přečerpávám do. Máte někdo kladné zkušenosti s bakteriemi do septiku ? Včera nám vyvezli fekálnící žumpu. Existují nějaké bakterie , co ten smrad ničí.


Hlavně v připadě že má septik přepa potom odtéká méně smradlavá voda. Nešel by tento princip uplatnit přímo v septiku naočkováním. Bio Golem S přírodní biologický přípravek do septiků a žump kg, Kategorie:.


To je sice pravda, ale jen do té doby, než se vyčerpá kyslík z vody v provzdušňované nádrži.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky