úterý 6. srpna 2019

Pružný tmel na spáry

Popraskané spáry a trhliny v omítce a na střeše najdeme snad na každém. MS polymerů FIX ALL, který vytváří velmi odolný trvale pružný spoj. Trvale pružný , lepicí tmel na bázi polyuretanu.


Tmelíme a utěsňujeme spáry na terasách a balkónech. Pro utěsnění venkovních spár kolem oken a dveří použijte vhodný pružný nebo pružně plastický tmel. Prostudujte si, zda vybraný tmel lze použít na materiály na vaší střeše.

Může být zatížitelný už po minutách, lepený spoj je trvale pružný a vodotěsný. Některými tmely lze utěsnit spáry široké až tři centimetry. Všechny trhliny a spáry , které jste zapomněli před zimou opravit, se na jaře vymstí vysokými náklady na opravy. Každý tmel má výrobcem stanovenou max.


TRVALE PRUŽNÝ TĚSNICÍ TMEL A VÍCEÚČELOVÉ LEPIDLO PRO VNITŘNÍ A VNĚJŠÍ POUŽITÍ. Trvale elestická 1-komponentní hmota na polyuretanové bázi, vyznačující se velmi dobrou mechanickou a chemickou odolností. Rohové těsnící pásy pro pracovní spáry. Soudal Hobby vytlačovací pistole na kartuše, plechová.


Pro tmelení prasklin, vrypů či nechtěných spár ve dřevě najdete na trhu.

Pružný tmel totiž nejde brousit, tvrdé a dobře brousitelné tmely se . Nabízíme široký sortiment akrylových tmelů, které se vyrábí se na bázi akrylátové disperze, a proto se vytvrzují odpařováním vody. Běžné stavební spáry , spáry mezi dveřními a okenními rámy a zdmi, utěsňování spár. Pro venkovní i vnitřní použití. Přetíratelný tmel na spáry a trhliny v omítkách, stěnách a stropů, kolem oken . Na zatmelenie špáry v omietke je výhodnejšie zasa použiť.


Shore A): čím je hodnota Sh A vyššia, tým je tmel tvrdší, ale menej pružný. Dvousložkový elastomerický tmel na bázi polysulfidů, který je vytvrzován. Při výběru záleží na tom, co vlastně od tmelu budeme požadovat – zda potřebujeme tvrdý výplňový tmel , který vyplní velké praskliny, spáry a . Acryl Putz FXpružný tmel pro opravu spár.


Využívajú sa aj na dilatačné škáry záťažových podláh alebo vodotesné škáry. Odoláva vode, je trvale pružný a odolný proti starnutiu. MS polymérov FIX ALL, ktorý vytvára veľmi odolný trvale pružný. K utěsnění rohových, dilatačních a spojovacích spár v sanitárních prostorech, na balkonech, terasách a fasádách. Utěsňuje spáry mezi sklem, hliníkem, dřevem, . Mapeflex MSpevnější spoj na hutných a savých.


Při větších pohybech spár použijte. Jednosložkový těsnící spárovací tmel , na bázi vodné disperze polymerů.

Vytvrzuje odpařením vody, vytváří trvale pevný, plasticko-elastický spoj. PARKETOVÝ TMEL PRUŽNÝ na parkety a plovoucí podlahy, brousitelný. Tmel udrží mírnou dilataci a zabraňuje vniknutí vody a prachu do spáry. Z tohoto důvodu tyto systémy používáme pouze pro suché dilatační spáry. Tixotropní, 2K vysoce chemicky odolný, trvale pružný tmel PolyJoint FS na bázi . To zaručuje dlouhodobé vyplnění spáry.


Tmel DDK drží i bez základního nátěru na vlhkých a asfaltových podkladech a tím pokrývá všechny aplikace v oblasti . Osobně jsem to prováděl takto: tmel na parkety z fa _BI daného odstínu. Dilatační mokré spáry jsou ty, na které působí přítomnost vody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky