úterý 6. srpna 2019

Zástěna na balkonové zábradlí

Balkonové zástěny z bambusu, rákosu či textilií s UV ochranou najdete na Bianu. K vytvoření úplného soukromí na balkoně , terase a zahradě. Zástěna v elegantním designu umělého ratanu.


Snadné uchycení pomocí stahovacích pásků. Vyrábíme pro Vás české balkonové zástěny s jednostranným potiskem, se kterými bude váš balkon útulnější a bezpečnější.

U nás si vybere motiv opravdu . Látka je vyrobena z tkaniny HDPE, je odolná vůči vlivům . Balkonová zástěna je praktická ochrana pro balkony pro zachování soukromí, proti prachu a větru. Ratanová zástěna určena k vyplnění plotů nebo zábradlí zajistí soukromí na… od 22Kč. Můžete mi nabídnout nějakou zástěnu na balkonové zábradlí ? Případně, byla by možná varianta, že byste mi jí vyrobili podle mého vlastního . Látková zástěna na balkónové zábradlí.

Velmi odolná, plastová tkanina s kvovovými oky na uchycení. Ploty a záhradné zásteny Záhradné a balkónové zásteny. Balkony obvykle nenabízejí příliš soukromí.


Od pohledů shora vám pomůže markýza, stínicí plachta nebo slunečník. Tato robustní zástěna na ochranu před větrem je odolná vůči UV záření a. Lze ji variabilně umístit na zábradlí – slouží zároveň jako ochrana před zvědavými . Boční zástěny Vám zajistí komfort závětří na Vašem balkonu. Zástěny jsou vyrobeny z polykarbonátu či z bezpečnostního skla.


Tato jednoduchá, a přitom stylová boční markýza poskytuje soukromí a vytváří . Balkónová zástěna chrání před nechtěnými pohledy. Clona na balkonové zábradlí zajistí soukromí a ochranu před nepříznivými. Odolná proti povětrnostním vlivům, ochrana soukromí a před větrem. Snadná montáž na zábradlí , hliníková očka po 50 . Umělé zástěny a tkaniny mají vysokou životnost a jsou odolné proti UV záření.


Využíváme je především jako clonu nebo stínící síť na balkony , terasy a zahrady. S tímto hliníkovým systémem lze řešit všechny detaily, jako jsou mezistěny, zástěny na balkonové zábradlí , francouzská okna, schodiště, vchody, terasy atp.

Už nikdo nebude rušit vaše soukromí nepříjemnými zvědavými pohledy. Na svém balkoně či zahradě si přeci můžete dělat, co chcete ! Montáž je jednoduchá, mezi vlákny zástěny po celém obvodu provléknete stahovací pásky, které upevníte na zábradlí balkonu nebo terasy. Po zkrácení na potřebnou velikost je můžete připevnit k zábradlí drátkem, . Ochranu před sluncem, větrem a zvědavými pohledy vašich sousedů zaručí boční zástěny , markýzy nebo balkonové zábrany.


Pro proměnu balkonu či terasy, které zatím sloužily spíš jen jako odkladiště. Zástěny jednoduše připevníte k zábradlí pomocí pásků s přezkou, . Třeba se bude hodit i někomu z Vás. Na koncích zábradlí máme spodní i vrchní kroužek přidělaný ještě stahovací páskou. Nová realizace balkonu PEKSTRA Ideal ve Valašském Meziříčí. Dodávány byly balkony včetně bočních zástěn , sušáků na prádlo a zastřešení horních . Sklenářství PGS Hradec Králové dělá skleněné dveře, obklady, zábradlí i zrcadla.


Plánujete rekonstrukci balkonu , nebo stavíte rodinný dům a přemýšlíte o materiálu. Pořiďte si kvalitní a originální sprchovou zástěnu , která vaši koupelnu. Skleněné sprchové zástěny a stěny z kaleného skla v kombinaci s nerezovými nebo hliníkovými doplňky s povrchovou úpravou elox.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky