čtvrtek 27. září 2018

Malá lakovací kabina

Stolové a podlahové lakovací kabiny. USB - lakovny vybaveny třístupňovým . Prostorově malé lakovací a vypalovací kabiny se stejnými funkcemi a výbavou jako klasické lakovací kabiny. Určeno pro zákazníky, kteří lakují relativně . Moderní kombinovaná lakovací a sušicí kabina pro aplikaci tradičních nátěrových hmot, akrylátových i vodou ředitelných barev.

Malá skládací kabina je vybavena odsávacím větrákem, filtrem, osvětlením, . Prodám lakovací box SAIMA Gamma II, Hořák na plyn. Málo použivana vytapění plynem. Naše široké portfolium strojů a služeb uspokojí i toho nejnáročnějšího zákazníka. Pneuservis:zouvačka,vyvažovačka.


Nabízíme lakovací kabiny a boxy pro auto lakýrnictví a průmyslové použití ve. Pracuje také velmi ekonomicky při režimu lakování do ztráty. Kompletní mobilní lakovací kabina PaintTROTTER je ideálním.

Nasávaný vzduch je vyčištěn zabudovaným filtrem a opět vrácen zpět do prostoru. Kittec SBlakovací kabina umožňuje bezprašné pracovní prostředí ve vaší dílně,. A, B a malé kombinované lakovací a sušící kabiny pro lakovaní náhradních dílů a speciálních požadavků zákazníků, které nelze realizovat na linkách.


Moderná lakovacia kabína by mala spĺňať požiadavky na dostatočne silný ventilačný výkon a zároveň čo možno najúspornejšiu a efektívnu. Instalovali jsme novou a zcela unikátní lakovací kabinu pro nadrozměrné výrobky. Stříkací kabiny pro práškové barvy tvoří dva základní systémy: nerezové. Koncept Chytrých oprav kombinuje Small and Medium Repairs – malé a středních opravy automobilů v rozasahu – panely v. V případě lakovací stěny FARBMAX není atraktivní pouze cena.


Naším hlavním výrobním programem jsou lakovací kabiny z nerezové oceli. Příliš nízká teplota materiálu nebo lakovací kabiny. Malé bublinky a puchýřky ve vrchním laku.


Lakovací linka na malé komponenty. U barev s malou krycí schopností použít tónovací plnič. Součástí vzdělávacího střediska je ovšem i „revoluční“ malá lakovací kabina Tetris, ve které, i díky dalšímu kompletnímu vybavení lakovny, . Malá část vzduchu je odvětrávána do venkovního prostoru.


Nanášecí kabiny vyráběné firmou DATEL Ledeč s. Kabiny jsou určeny pro lakování dílů procházejících kabinou na podvěsném dopravníku.

Nové zařízeni - lakovací kabina - bude umístěna uvnitř stávající haly, kde jsou. Práškové lakování Malá Hraštice a okolí. Dvě lakovací linky, kabina GEMA pro rychlou výměnu odstínu. V březnu byl ukončen zkušební provoz nové lakovny firmy BODE-PANZER s. Součástí dodávky pracoviště je i spalovací jednotka typu regenerativní . A setkat se můžete ještě s dalším typem lakovacích kabin. Nezřídka kdy se totiž stává, že je lakovací kabina přímo spojená se sušící kabinou.


CxHy, tak emise VOC, dopočtené pro sektor použití rozpouštědel – tedy malé.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky