pondělí 3. září 2018

Objímky na trubky

V této kategorii je nejjednodušší plastová příchytka, objímka dvoušroubková i jednošroubková, objímka na potrubí ,kabelové příchytky, plechové objímky, . Hadicové spony, potrubní objímky , třmeny, závěsová technika na trubky či hadice. Pozinkované, nerezové závěsy, prvky pro montáž potrubí a vzduchotechniky, . Upevňovací objímky a příchytky na trubky jsou nezbytnými součástmi pro fixaci potrubí. Vybrat si můžete z různých variant, ale i materiálů.


Prodáváme objímky a úchyty na vzduchotechnické trubky a ventilační potrubí.

Společně s panem Fitinkou se nespálíte. Nabídka objímek pro upevnění potrubí pro rozvody vody, topení, plynu, klimatizace, odpadů. Náš sortiment potrubních objímek nabízí vhodné řešení pro každý případ aplikace, nezávisle na tom, jaká potrubí je třeba upevnit: plastové trubky nebo . Objímky tlumí vibrace a hluk.


Nerezové objímky pro kotvení potrubí. Příchytky na potrubí - plastové . Lze s nimi snadno a rychle spojovat všechny . Kluzné objímky se skládají ze segmentů, .

Prosíme, motivujte nás a vyplňte anonymně krátký dotazník spokojenosti, který najdete pod odkazem níže. CNC HIGHSIDER objímky na trubky chrom - pár, držáky lze použít pro držáky světlometu a mají čtyři ve. Würth ▷ a přesvědčíte se o kvalitě a rozmanitosti našich produktů.


Potrubní objímky z různých materiálů pro mnoho každodenních aplikací a typy prostředí. Kloubová instalační objímka jednošroubová je vyráběna od rozměru 1⁄8” do 6⁄4” dále. Dvoušroubové izolované objímky pro uchycení plastového potrubí. Popis: Prodám objímky na trubky 5ks-40ky, 4ks-50ky.


Běžná cena: 1Kč s DPH Naše cena: 1Kč s. Vyhledejte své nové obchodní partnery z oboru kovové potrubní a trubkové objímky a svorky v mezinárodní databázi firem Kompass. Závěsy neizolovaného potrubí. Lehká objímka pro závěsy vodorovného potrubí - nízké zatížení, malé tloušťky izolace. Používá se pro uchycení vnitřního odpadního potrubí vedeného pod stropem, jako jsou sklady, podzemní garáže, závodní . Vhodná je k vytvoření odboček k roztřikovačům z hlavního potrubí.


Dokumenty v aktuálním umístění: Žádné dokumenty. Průměr trubky : mm Půlkruhová plechová objímka k uchycení trubek či jiných kruhových profilů, ale také např. RAM plastová objímka na řídítka kola nebo motorky nebo trubku o průměru 19– mm.


Pro průměr trubky : – mm.

Přednosti úchytu: - Kvalitní pryž 1 . Dostupnost: Skladem Popis: Vhodná pro průměr 10mm. Při použití RACI objímek nezáleží na materiálu potrubí ani na materiálu, . Dvoudílné plastové objímky jsou vyráběny ve dvou rozměrech průměr 50mm a průměr 110mm. Použití těchto objímek je možné všude tam, kde je nutné upevnit.


Vyberte si Třmeny, objímky , patky v sekci Stožáry a držáky za nejlepší ceny. Možnost připojení objímky s připojovací maticí 3G (M1 M1 M8). Možnosti připojení k objímce Stabil D-3G: Svislé zavěšení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky