pátek 14. září 2018

Náhradní díly k tlakovým myčkám

V našem e-shopu nabízíme nejprodávanější náhradní díly na námi prodávané výrobky. V případě, že jste Vámi požadovaný náhradní díl nenalezli, nebo máte . Příslušenství tlakových myček. Zvyšuje účinnosti vysokotlakých čističů díky rotujícímu úzkému vodnímu paprsku s vysokou rychlostí . Plastová pistol k tlakové myčce Bosch AQT.

Prodlužovací tlaková hadice Bosch 10m pro myčky AQT. K tlakovým myčkám je potřeba také mnoho příslušenství, často i náhradních dílů. V této kategorii si vybírejte z příslušenství jako rotační a. MIVA Bílovec nabízí tlakové myčky s elektrickým motorem Michelin, které patří k. Vyberte si proto příslušenství a náhradní díly Kärcher od nás. Zobrazují se – z položek.


Ke kompresorům NUAIR zajišťujeme kompletní záruční i pozáruční servis a náhradní díly.

Naše provozovna se nachází v Jablonci nad Nisou. U nás můžete zakoupit téměř každý náhradní díl na stroje Kärcher, který potřebujete k opravě nebo údržbě Vašeho stroje. Originální náhradní díly a příslušenství . Zde můžete nalézt nejběžnější náhradní díly pro stroje Nilfisk-Alto (Wap), Kranzle , Karcher i jiné. Pokud zde Vámi hledaný díl nenaleznete, neváhejte.


Tlakové myčky , nebo-li vapky na auta, chodníky apod. Ke všem tlakovým myčkám v naší nabídce dodáváme dostupné náhradní díly a příslušenství. Dodáváme kvalitní příslušenství k tlakovým myčkám za nízké ceny. Pro použití s tlakovými myčkami. Tlaková myčka Aquatak 1je určena pro všechny čisticí práce.


Dobrý den, náhradní díly lze poptat v autorizovaném servisu, . V našom e-shope ponúkame najpredávanejšie náhradné diely na nami predávané výrobky, V prípade, že ste požadovaný náhradný diel nenašli alebo máte . Náhradní díly Náhradní díly Servis a . Riwall PRO REPW 1SET, elektrická tlaková myčka 1bar (foto 1) Elektrická. Turbo tryska jako volitelné příslušenství pro myčku HECHT 3a 323. Rotační kartáč k tlakovým myčkám HECHT 3a HECHT 323.

Výrobce: Všichni, Auto Kelly. Tyto tlakové myčky jsou vhodné pro čištění strojů a zařízení ve stavebnictví , pro úklid. Na všechny tyto mutace děláme servis a dodáváme náhradní díly. Jedná se o vysoce výkonnou tlakovou myčku s kvalitním čerpadlem.


Nabízíme také prodej náhradních dílů a příslušenství. Výkonná domácí elektrická tlaková myčka s příslušenstvím za skvělou cenu pro pravidelné čištění. Sada pro odstraňování nečistot ze zdiva, barvy a rzi z kovových dílů - pro. Nabízené tlakové myčky MICHELIN mají silné motory, vysoké tlaky vodního proudu a kvalitní čerpadla. Rovněž řada tlakových myček Michelin patří bezesporu mezi to nejlepší, co lze dnes na trhu nalézt.


Vážený zákazníku, děkujeme Vám za zakoupení tlakové myčky značky. Autorizovaný eshop prodávající Bosch nářadí vrtačky, brusky, kladiva , aku . Podle charakteru Vašeho požadavku se .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky