pondělí 8. října 2018

Kotevni hmozdinky

Hmoždinky rámové, Fischer či Mungo. Talířové kotvící hmoždinky slouží jako dodatečné kotvení tepelně izolačních desek při zateplování fasád. Kotvící hmoždinky se rozdělují podle způsobu montáže . Prodej plastových a talířových hmoždinek , ocelových a chemických kotev , spojovacího materiálu.


Pro kotvení desek z EPS se používají především plastové zateplovací hmoždinky s plastovým trnem. EPS a pro kotvení minerálních .

Kotevní technika - základní sortiment, který tvoří hmoždinky do plných i dutých materiálů, kotvy, příchytky, stahovací pásky. Vše pro kotvení do cihly, dutin, . Skladová dostupnost dle pobočky. Natloukací hmoždinka 50x295mm pro kotvení tepelných izolací a hydroizolace. Kotevní šrouby s plochou hlavou pro montáž okenních rámů do všech typů zdiva a betonu.


Konstrukce šroubu je navržena pro. Největší výběr - Fischer, Mungo, Tox. Nevyžaduje časově náročné upevňování hmoždinky do předvrtaného otvoru. Osová vzdálenost kotev Array, Aby se zabránilo selhání materiálu (bod17) při usazení hmoždinky , musí být dodržena minimální vzdálenost odpovídající .

V sekci kotevní techniky u nás najdete nylonové hmoždinky , ocelové průvlakové kotvy a šrouby do betonu, chemickou maltu do betonu i do zdiva, vrtáky a . Doporučujeme, ve spolupráci s výrobci hmoždiněk , následující kotevní plány. Poznámka: zaokrouhlujeme na nejbližší rozměr délky hmoždinky nahoru . FASTENERS AND ANCHORING EQUIPMENT. Prodej kotevní techniky, rozpěrné hmoždinky , univerzální hmoždinky , talířové hmoždinky , kovové kotvy, chemické kotvy. KOTEVNÍ TECHNIKA široké spektrum použití. Rámová hmoždinka SXRL bez bezpečnostní šroub: Všestranná hmoždinka s variabilní kotevní hloubkou.


Speciální klíč pro jednoduchou a spolehlivou montáž šnekových hmoždinek TML. Hranatá hmoždinka z tvrdého plastu. Nejstarší výrobce dřevěných příhradových vazníků ve východní Evropě - výroba od r. Styčníkové vazníky, krovy, střechy na klíč. Universální uzlovací hmoždinky s límečkem UX R jsou nylonové hmoždinky vhodné pro.


Kotvy, nýty, šrouby, hmoždinky. Vítejte v online světě profesionálního nářadí, spojovacího materiálu a C-dílů společnosti RECA. My v RECA se již více než let zabýváme prodejem . Snažíme se tedy volit délku hmoždinky tak, aby se zauzlovala za tu nejsilnější nosnou stěnu.


Tím, že zvolíme delší hmoždinku a posuneme kotvení do slabších. Dobrý den, Můžete prosím někdo doporučit cenově rozumné talířové hmoždinky s ocelovým trnem pro kotvení EPS 200mm do Porothe. Upevnění, která nepotřebují žádná technická schválení, můžete provést cenově výhodně pomocí kotevních pouzder a hmoždinek PFEIFER v různých běžných .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky