pátek 5. října 2018

Opravná barva na spáry

Polymerový nátěr pro obnovení barvy cementových spár obkladů a dlažeb. Mapei Fuga Fresca je nátěr pro změnu či obnovu původní barvy cementových spár. Dejte sbohem zašlým a plesnivým spárám , které postupem času mění barvu a ve vlhkých prostorech jsou náchylné na . Zda pouze proto, že se Vám ty staré spáry nelíbí co se týče barvy anebo .

K dostání je v bílé nebo šedé barvě , ale díky jeho vysoké krycí schopnosti s ním můžeme přebarvit i spáry v odlišných barevných odstínech. Tužka vhodná pro renovaci spáry mezi obkladačkami, renovace spár mezi kachličkami.

Změna barvy spáry už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Možná stačí jen vyčistit spáry mezi obkládačkami, vybělit je nebo obklad přespárovat jinou barvou.


Není to těžké, následující rady vám . HG barva na spáry je výjimečný výrobek pro barvení a přebarvování spár mezi glazurovanými obklady.

Barva je odolná proti plísni, vystačí na několik metrů spár. Víko je bezpečnostní s pojistkou proti otevření dítětem. Místo bíle nám byly nedopatřením udělány hnusné šedé spáry.

Důležité je, aby spáry byly čisté. Spáry , tolik nezbytné u obkladů nebo dlažby, se vyplňují spárovacími hmotami. Nechte se inspirovat našimi Tipy od profesionála pro barvy , podlahové krytiny,. Ze spár pečlivě odstraňte všechny zbytky lepidla a proveďte předběžný těsnicí zátěr.


Kartuši se silikonem nasaďte v rohu a hmotu nanášejte v šířce spáry. Vyjímečný výrobek pro barvení a přebarvování spár mezi glazurovanými obklady. Vlastnosti a výhody HG 2Barva na spáry (bílá) Jednoduché nanášení Sada . Oživení zašlých spár přichází na řadu, když kuchyňské výpary,. Pokud nás výše popsané opravy spár neuspokojili, můžeme se . Po zaschnutí barvy ( spáry získají matný vzhled s mírným leskem) odstraňte z okrajů dlaždic přebytečný materiál vlhkou houbičkou.


Acryl Putz FXpružný tmel pro opravu spár. Na spáry v koupelně či v kuchyni se skvěle hodí nový Pattex Koupelny a kuchyně.

Transparentní barva vytváří téměř neviditelný spoj. Pro pěkné spáry , vznikající již při pokládce obkladů a dlažby,. Bílá barva je oproti šedé příliš kontrastní a je citlivá k obarvení či znečištění.


Oblasti použití: Fuga Fresca může být použitá ke sjednocení nestejnoměrného . Spáry mezi cihlami se proškrábnou do hloubky až mm, povrch cihel se důkladně očistí a opláchne vodou. Obsahuje speciální antibakteriální účinné látky , . Na takto upravený a navlhčený podklad se . Na větší opravy poslouží speciální nátěr nebo samolepicí fólie. Některými tmely lze utěsnit spáry široké až tři centimetry.


WHITE MARKER - bělič spár obnovuje spáry mezi dlaždičkami v kuchyni a koupelnách i dlažbou na podlaze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky