pátek 26. října 2018

Mobilní sprchy pronájem

JOHNNY SERVIS pronájem a prodej mobilní oplocení a mobilní toalety, mobilní wc a. Dlouhá fronta na toalety nebo studená voda ve sprchách už nebude . Obytné kontejnery, které zde nabízíme, jsou určeny zejména pro kanceláře a šatny. Lze je využít jak jednotlivě, tak vzájemným . Elektricky vytápěná sanitární mobilní buňka vybavená pěti samostatnými sprchami … Detail produktu . Součástí pronájmu je vždy kompletní servis, který zahrnuje:.

Vyniká nejen tím, že je až o. Mobilní WC - pronájem a servis. Vedle toho dodáváme WC kontejnery, sprchy nebo celé kombi koupelny, skladové kontejnery, mobilní vrátnice, pokladny a přístřešky pro stavební dokumentaci. Jednotka mobilního sprchového koutu Kód ONE CALL. K zapůjčení na dlouhodobé akce s nízkým denním poplatkem.


Za zapůjčení se platí pouze uvedený denní poplatek k němuž je třeba přičíst pravidelné . VÝROBA, PRODEJ a PRONÁJEM MOBILNÍCH KONTEJNERŮ. V ceně pronájmu je zahrnuto čištění toalety (jednou týdně).

Prodej stánku Trafika- Praha 10. Pronájem lehátek a slunečníků za příplatek . Prodáme obytný kontejner vhodný pro použití jako chatka nebo vrátnice. Aktuálně nabízíme k odprodeji použitou kontejnerovou . Sauna je určena pro osob a je rozdělena na dvě části – potírnu a odpočívárnu. Sanitární kontejnery byly navrženy jako mobilní sprchy , umývárny a WC.


Komfortní solární sprcha ohřeje litrů vody i při proměnlivém počasí. Nyní nové provedení, obě strany jsou černé a tak absorbují více slunečního záření. Vysokokapacitní tisková zařízení (skener, kopírka, tiskárna, barva do A3), DATA- NET mobilní připojení, WiFi-NET, Data projektory a plátna pro prezentace . Výroba, prodej, pronájem , servis a opravy kontejnerů a buněk. Vyberte si ze standardních, multifunkčních nebo jiných kontejnerů podle Vaši potřeby. Prohlédněte si naše portfolio a reference a žádejte o nabídku u našich . Nabízím k okamžitému prodeji MOBILNÍ WC (výroba D) WC je vyrobeno z pozinkovaných ohýbaných profilů s= 2mm a trapézového pozinkovaného plechu s=0 . Pro staveniště i jiné účely zajistíme stavební buňky, které lze použít jako sklady, kanceláře, šatny, sprchy a. Stavební buňky a kontejnery – pronájem i prodej.


Dodáváme mobilní ploty, oplocení, ohrady, zábrany, obytné a skladové kontejnery. Nabízíme pronájem a servis: mobilní toalety, mobilní ,.

Ubytování: mobilní dům pro 2 . Vlastní sociální zázemí - umyvadlo, sprcha a toaleta. Ke každému domku patří kompostovací WC a sprcha v dřevěné budce. Ručně přestavěné mobilní domky jsou po proměně mnohem přitažlivější.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky