úterý 15. května 2018

Skleněný radiátor

Radiátory JOY se vyznačují vysokou mírou . Jedná se o luxusní radiátor pro nejnáročnější klienty. SGG MIRASTAR chromové polopropustné zrcadlo je oproti běžným zrcadlům odolné proti vzdušné vlhkosti. Dodáváme skleněné obklady do kuchyně, skleněné sprchové kouty, dělící příčky a. Už se nechcete dále dívat na Váš nevzhledně vypadající radiátor ?

Skleněné teplovodní a elektrické radiátory se vyrábí z bezpečného skla s potiskem nebo ve variantě jako vrstvené sklo. Skleněné radiátory jsou skvělou volbou nejen do obytných místností, ale i do koupelen. Dokážou spolehlivě vytopit každý prostor a navíc mu . SKLENĚNÝ RADIÁTOR SE SVĚTELNÝMI LED LIŠTAMI. ISAN JOY se vyznačuje vysokou mírou bezpečnosti. Elegantní vertikální tělesa, která je možno použít nejen v koupelně, ale také jako.


Jestliže je sklo vaším oblíbeným materiálem, zauvažujte nad skleněnými radiátory.

Vypadají moderně, zpestří interiér bytu a navíc dokáží rychle a rovnoměrně . Hlavní výhody radiátorů Heatroll: Výrazné snížení nákladů na topení. Nadčasový design spojení lakovaného bezpečnostního skla a kovu. Ponúkame farebných možností. Dodávame rozmery na vodný ohrev.


Interiérový doplnok s príjemný . DESIGNOVÝ RADIÁTOR SE SVĚTELNÝMI LED LIŠTAMI - topné těleso s plechovým krytem a přídavnými bočními LED lištami. Heatroll je velmi bezpečný z hlediska povrchové teploty, protože teplota krytů radiátoru nikdy nepřesáhne teplotu °C. Všechny skleněné části jsou vyrobeny z . Novinka společnosti ISAN - skleněný radiátor Variant. Teplota krytu radiátoru nepřekročí hodnotu 43°C.


A nemusí to být nevzhledné pojízdné radiátory. Pořídit si lze kamenné, skleněné nebo topné panely připomínající obraz. Koupelnový radiátor může být dominantou vaší koupelny.


Dnes je možné vybírat z obrovské nabídky českých i zahraničních výrobců. Výhody radiátorů Solaris: Odolnost: Panely skládají ze .

Exkluzivní vzhled radiátorů bez velké námahy a drahé rekonstrukce. Jak na montáž skleněného radiátoru Crystal Line Round? Zaujal vás designový skleněný radiátor ? Máte řadu otázek týkajících se instalace a připojení tohoto . Jeho umělecký design je jedinečný rys mezi exkluzivní radiátory místnosti.


Skleněný Dancer Chladič je ultra-moderní kamenné radiátor. GR barva : mirror mat - zrcadlový příkon : 300W rozměry : 700x500x8mm výrobce : Fenix ČR popis : sklo je materiál, který je velmi .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky