čtvrtek 24. května 2018

Instalatérská pružina elektrická

Pokud je jasné, že problém je tam, kam už nedosáhnete, pomůže vám čisticí pružina neboli instalatérské péro na odpad. Ten do potrubí natlačí konec pružiny. Stavitelná noha umožní potřebné naklopení stroje.


Součástí je ks sestavitelného . VAL 80: manuální posuv spirály vpřed a vzad.

PROFI, průměr mm, délka 15m. Elektrický pohon nožním dálkovým ovládáním. Osvědčené řešení na ucpaná potrubí, se systémem Center-Look: centrální vedení síly prostřednictvím souosého uspořádání upínací. Pero protahovací na odpady 5m KREATOR Vyrobeno z velmi kvalitní oceli Průměr 10mm.


Zanešný a ucpaný odpad je snadné uvolnit právě za pomocí protahovacího péra. Protahovacé péro je zcela flexibilní a nevadí mu ani ostré záhyby na trubkách. Podobně jako instalatérské péro se dá použít také speciální instalatérská pružina.


Rozdíl zde spočívá vlastně pouze v tom, že má elektrický.

Kupte nebo si půjčte protahovací pružinu na čištění odpadů, zde máte na výběr mezi ruční s kličkou nebo plně elektrickým čistícím perem. Dozvíte se, čím vyčistit odpad u záchodu , jak demontovat silně zanesený sifon a jak vyčistit odpad instalatérským perem. Hodí se především do výbavy každého instalatéra. Své uplatnění ovšem jistě najdou. K tomu slouží instalatérské péro, které lze koupit v hobbymarketu nebo.


S tlačnou pružinou NIROSTA: zaručuje bezpečnou funkčnost i po dlouhém . Profesionálové používají podobnou pružinu , ovšem s elektrickým. Dále provádíme čištění kanalizace elektrickou pružinou a projekční činnost. Pružina AL-KO VLE, VLE, VLB levá.


Instalatérství a topenářství v Přísnoticích. Zajištění rozvodů ústředního topení, vody a plynu. Nabídka servisu plynových spotřebičů. K jeho vyřešení se dá použít speciální pružina na odpa kterou v obchodech najdete také pod názvem instalatérské pero.


Servis Vám nabízí instalatérské a topenářské práce, strojní a tlakové čištění kanalizace a odpadu, opravy kanalizace, kamerový průzkum kanalizace, . E-shop nářadí, řemeslnických potřeb Karlovy Vary a Plzeň. Kanalizace, potrubí - údržba, čištění. Nářadí jako svěráky pro uchycení trubek, řezačky trubek, řezače závitu, závitníky, závitové hlavice, čistící péra a pružiny , instalatérské kleště SIKO a hasáky jsou .

V naší nabídce instalatérských potřeb najdete protahovací pera, hasáky, řezače trubek, kleště SIKO, ruční pilky a závitníky, a to všechno nejen od značky EXTOL. Nákup Tlačná pružina slitina oceli 98mm x 18mm 3. Svářečka plastových trubek polyfúzní desková CF63-7. W, 0-300°C, nástavců a příslušenství.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky