pátek 18. května 2018

Balkonový držák na slunečník

Nákup bez rizika: dní na vrácení. Velký výběr Stojany a držáky na slunečníky naleznete online na OBI. OBI Betonový balkónový stojan na slunečník Fremont kg.


Termo držák na nápoje do auta, který lze postavit kamkoliv ve Vašem voze. Díky svým parametrům udrží Vaše nápoje déle při požadované .

Zahradní slunečníky a doplňky. Držák na slunečník FOXI na balkonové zábradlí Schneider patentovaný. Garthen Podstavec pro slunečníky čtvercový žula kg černý. Balkonová svorka k upevnění slunečníku Schneider. Balkónová svorka slunečníku pro uchycení k zábradlí Fix Vario.


Upínák na stůl na upevnění slunečníku o průměru až 2cm. Inovativní řešení pro stabilní a bezpečné uchycení slunečníku na balkonové zábradlí. Je vhodný pro všechna zábradlí s kulatým tvarem o průměru 4mm .

Kvalitní stojan na slunečník je pomocník k nezaplacení. V Superdiskontu nabízíme stabilní. Univerzální zemní šroubovací držák pro zahradní sušáky nebo i. Relaxaci na zahradě, terase či balkonu vám ale může i znepříjemnit. Díky zahradnímu slunečníku můžete na čerstvém vzduchu trávit více času!


Pořiďte se jeden z našich slunečníků , máme na výběr různé barvy i provedení. Slunečníky a altány patří mezi oblíbené doplňky k zahradnímu nábytku, které vás ochrání před slunečními paprsky a. DYNING balkonová zástěna, černá . Po dlouhé studené zimě je sotva něco lepšího, než cítit první teplé sluneční paprsky na kůži. Nejlépe na vlastním balkonu nebo na zahradě.


Držák je vhodný pro tyče slunečníků a rybářské pruty o průměru až mm. Vestavěné šrouby umožňují montáž držáku na zábradlí balkonu. Vodou plnitelný balkonový stojan pro slunečníky. Pro slunečníky o průměru střechy do 1cm.


Stojan je plnitelný a průměr otvoru na tyč má 19 . Stojan na slunečník s hmotností kg maximálně, je vhodný pro slunečníky menších rozměrů.

Stačí si jen vybrat zastínění, pod kterým se vám bude odpočívat a lenošit nejlépe. Pro proměnu balkonu či terasy, které zatím sloužily spíš jen jako odkladiště . Pro méně náročné zákazníky máme připraven dnes už klasický slunečník s průměrem m, který je, stejně jako menší balkonový slunečník , ideální pro relaxaci . Naopak řada SUNLine je vhodná pro klasické použití na zahradě, terase či balkonu. Veškeré slunečníky DOPPLER jsou vyrobené z kvalitních materiálů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky