čtvrtek 3. května 2018

Nerezové žlaby aco

Systém žlabů doplňují systémové nerezové vpusti, které rovněž splňují vysoká. Nyní nabízíme pro tyto žlaby možnost zakrytí pomocí ACO ochranného krytu z . Krabicový žlab ACO MODULAR 125. ACO ANTIKORO odvodňovacie systémy z ušľachtilej ocele.


ACO Hygienické rošty z nerezové litiny. Nerezové žlaby bez příruby – řada C .

ACO ochranné kryty jsou navrženy tak, aby instalace nerezového odvodnění ACO byla tak jednoduchá jak jen je to možné. ACO sprchový žlab s výtokem DN 5 vhodný pro všechny hrdlové potrubní. Průmyslové podlahové vpusti jsou navrženy pro široké komercní využití.


DObjednávková data, designové rošty z nerezové oceli. ACO ShowerDrain E sprchový žlab. Modular 2 Modular 1a Modular 200. Zboží většinou skladem s garancí rychlého dodání.


V místech s velkým množstvím vody a požadavkem na vysoký výkon odvodnění doporučuje ACO řešení nerezových krabicových žlabů s nerezovými rošty.

Sprchové žlaby s přírubou (bez nebo s vertikální přírubou). Podlahové žlaby s luxusním designem ACO. Odvodnění budov z nerez oceli.


Přejete si mít ve vaší koupelně funkční sprchový kout bez nutnosti kompromisu v. ACO rozšířilo svůj sortiment o žlaby povrchového. ACO ochranných krytů, dostupných jako příslušenství pro nerezové hygienické vpusti a žlaby. Vpusti v teleskopicky nastavitelném provedení mohou být instalovány buď s roštovými nástavci vpustí ACO nebo s nerezovými odvodňovacími žlaby ACO ve. ACO showerdrain C nerezový rošt 120cm.


ACO vpusti z nerezové oceli jsou navrženy k použití v komerčních aplikacích,. Riho ACO rošt E 700mm, STRIPE. ACO nabízí výrazné slevy z ceníkových cen . Liniové žlaby Classic z mořené nerezové oceli.


Tato řada žlabů má standardizované šířky 2 1a 2mm a jedná se o náš nejuniverzálnější systém s okamžitou skladovou dostupností. Detail položky - základní - ACO Multiline V1- s nerezovou ochrannou hranou - Žlaby bez spádu dna - kó j. Výroba rozmetačů skončila a začala výroba nerezových žlabů. ACO Hexaline Plastový žľab s pozinkovaným oceľovým krycím roštom m. Společnost ACO byla vždycky průkopníkem a určovala nové standardy ve svém oboru.


Teď opět přišla se skutečnou senzací na poli odvodňovacích žlabů : Tento žlab , který.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky