pondělí 28. května 2018

Palivová hadice opletená

BGO - hadice pro dopravu nafty, topných olejů a stlačeného vzduchu s opletem. Tlaková hadice pro ropné produkty a glykoly) Průměry: od 6mm do 25mm. Tlaková opletená hadice pro ropné produkty) Průměry: od 3mm do 10mm. Hadice benzín 10mm opletená 1metr.


Palivová hadice PVC vnitřní průměr 7mm - 1metr.

Průledná palivová hadice PVC (vnitřní průměr 7mm) - zelená, 1m průhledná. Naše hadice můžete použít jako náhradu za již opotřebované. Průhledná hadice zesílená opletená 1 mm (cena za m). Opletená nerezová panceřová hadice D-(AN6).


Teplotní odolnost: -5°C až 150°C. Mam udelane nove palivove trubky a na prechod z nadrze do trubky jsou. Hlavně nepoužívej opletený hadičky, nejde na nich vizuelně kontrolovat jejich stav . Pancéřová hadice - palivová - vnitřní průměr mm.

Stáčecí palivové hadice jsou obvykle dodávány jako kompletní hadice s koncovkami, včetně bezodkapových rychlospojek a havarijních odtrhových spojek. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Provozní teplota: -45°C až 100°C Výztuha: Impregnovaný textilní oplet na povrchu hadice. Maximální pracovní tlak: barů. GATES opletená hadice pro vedení benzinu, různé průměry.


Spolehlivá pevná hadice s přidaným vnějším opletením pro zvýšení. Spojková hadice opletená Ducati 6Monster (M), rv. PARAMETRE : vnútorný priemer: 2mm vonkajší priemer: 2mm cena je za 1m. HKS nabízí široký sortiment hadic z různých materiálů a spojovacích dílů.


Objednat lze pouze celé balení tj . Felicia, Fabia, Octavia, Superb. Prodáváno v metráži a cena je za jeden . Vysoce kvalitní hadice , která splňuje nejmodernější ekologické normy a požadavky. Polyesterové zesilující opletení ;. Brzdová pancéřová hadice , 5m (bez oček - bez banja) (1ks) Goodridge.


Svorka palivové hadice , průměr 7-8mm (1ks).

Použití: PVC hadice s polyuretanovou výstelkou určená pro dopravu a sání. Najdete slevy horké prodej-nerez opletené palivové hadice zde. Jsme jedním z Číny profesionální nerezové opletené hadice paliva výrobců, orientuje se na . Palivové hadice , Pumpy na naftu, Záslepky vstrek.


Spätné ventily, Hadičky prepadu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky