úterý 29. května 2018

Sokl pod kuchyňskou linku

Plastový sokl zabraňuje nepořádku pod skříňkou a navíc je odelný vůči vodě. Ochrana kuchyňské skříňky, brání proniknutí vodě a nepořádku pod kuchyňskou linku. Kuchyňské sokly z velmi kvalitních materiálů, v rozmanitých desénech a velmi dlouhou zárukou. EDSERUM sokl , dřevěný efekt hnědá.


GREVSTA sokl , barva nerezavějící oceli. METOD odvětrávaný sokl , nerezavějící ocel .

Stačí, když zakryjete soklem mezeru mezi spodními skříňkami a podlahou. Na spodní straně má plastové těsnění zamezující zatékání vody pod kuchyňskou linku. Potřebujeme udělat matný bílý sokl a nasadit ho na plastové nožky. Zdravím, poprosím o názory na jednu věc, máme kuchyň z Ikei . Sokl pod kuchyňskou linku Ikea.


Později se stal sokl i funkční součástí kuchyňské linky, čela bývala otevírací a místo pod linkou sloužilo jako odkládací prostor. Nový profilovaný sokl pod kuchyňské linky. Těsnící profil na sokl nábytku.

Poptávám sokl pod kuchyňskou linku (tvar L) i s montáží. Pro lepší ilustraci přikládám fotky. Celková délka cca m, výška cca cm. Okopový hliníkový plech šířky 100mm k nalepení na sokly kuchyňských linek, dveře a pod.


Aby za linku ani pod ni nezatékalo a nepadaly drobky při přípravě pokrmů, opatříme. Hotovou a připevněnou kuchyňskou pracovní desku je zapotřebí olemovat lištou. Pomocí úhelníku si přeneseme na budoucí sokl osy nohou skříněk. Pod tímto pláštěm může být ukryt i výškově nastavitelný šroub. V nové kuchyni sokl neslouží pouze jako prostředek k tomu, aby.


Máme je vyšší ( cm) a kuchyňka není tak velká, abychom tam mohli nehat tolik místa . Pokud máte delší kuchyňskou linku než m, zakupte více soklů a spojte je pomocí příslušných dílů. Upevněním soklu na nožky kuchyňské linky zabráníte vodě a nečistotám, aby vnikaly pod linku. Efektním řešením je sokl potažený fólií z hliníku nebo . Namontoval jsem vestavné spotřebiče, sifon pod dřez, sokl pod spodní. Porovnání cen ikea svitidla led pod kuchynskou linku , srovnání cen . Pvc sokl pod kuchynskou linku. Litujeme, na tuto frázi jsme nic nenašli.


Zvolili jsme kuchyňskou sestavu Oresi Lozano, která má vanilková dvířka,.

Ten prostor pod linkou uzavírá. Kuchyň tak lépe vypadá a nemusíte pod ní uklízet.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky