pondělí 28. května 2018

Mobilní lakovací kabina

Kompletní mobilní lakovací kabina PaintTROTTER je ideálním řešením! Představuje flexibilní pracovní oblast, která zajistí vět- ší množství oprav . Celý lakovací box je vyroben z nerezové oceli. Prodám lakovací kabinu , pracovní rozměr 180x82x145.


Dodáváme lakovací kabiny , které jsou nezbytným vybavením každé autolakovny.

Lakovací kabiny jsou určeny pro aplikace různých druhů nátěrových hmot. Vítejte na stránkách Lakovací Kabiny - Radek Blažek. Aktuální nabídka nových kabin. Naše firma vyrábí různé druhy lakovacích boxů. Velikost lakovacího boxu zpracujeme dle rozměru výrobku a vybavíme dle požadavků zákazníka.


TAIFUNOvision - inteligentní a efektivní lakovací zařízení od firmy WOLF Anlagen-Technik GmbH. A setkat se můžete ještě s dalším typem lakovacích kabin.

Nezřídka kdy se totiž stává, že je lakovací kabina přímo spojená se sušící kabinou. Moderní kombinovaná lakovací a sušicí kabina pro aplikaci tradičních nátěrových. Suché lakovací kabiny mohou být stolové, podlahové nebo mobilní. Lakovací boxy se suchým filtračním systémem jsou vhodné do jednosměnného provozu.


Dodávané suché lakovací stěny využívané v lakovacích kabinách. Tyto stěny pohlcují škodlivé látky, které vznikají při lakování. V případě, že zákazník používá. Německý výrobce lakovacích kabin , přípravných stání a vybavení lakoven patří k. Lakovna - lakovací kabina SAIMA Příbram Nabídka.


Používáme profesionální techniku a lakovací kabinu SAIMA pro ty nejlepší. Dodáváme zařízení a technologie pro povrchové úpravy - tryskání, lakování. Funguje na všech mobilních zařízeních vč.


Servisní kabiny Chytré opravy jsou plně vybavené, soběstačné mobilní dílny na drobné . Vzhledem k výšce lakovaných vozů byly do kabin instalovány pneumatické mobilní plošiny, které obsluze zaručují snadný přístup i během . TRYSKACÍ ZAŘÍZENÍ - MOBILNÍ TRYSKACÍ JEDNOTKA- vše pro tryskání. MOKRÉ LAKOVÁNÍ, LAKOVACÍ KABINA , LAKOVACÍ BOX, LAKOVACÍ STĚNA, .

Kabiny NOVA VERTA lakovací , vysoušecí, sušící, odmašťovací, kabiny pro průmyslové. Vyrábíme práškové lakovny – práškovací kabiny a boxy, sušící pece,. LAGOS (automobilový a nábytkářský průmysl, lakovny pro nákladní dopravu).


Modulární řada filtrů pro lakovací kabiny. Tlakový zásobník pro mobilní použití. Vybavení autolakoven, laky, lakovací kabiny , sušicí technologie.


Zařízení na stříkání nátěrových hmot, mobilní a přenosná . V březnu byl ukončen zkušební provoz nové lakovny firmy BODE-PANZER s. Součástí dodávky pracoviště je i spalovací jednotka typu regenerativní . Riziko požáru bude ošetřeno jak umístěním mobilních a přenosných hasicích . Paint Trotter - mobilní lakovací kabina.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky