čtvrtek 17. května 2018

Těsnící kroužky ploché

Nabízíme široký sortiment ložisek, řetězů, nářadí, těsnění a dalších strojních součástí na jedné adrese. Ploché kroužky se nejčastěji používají k statickému utěsnění šroubení a. Výroba a prodej širokého spektra těsnících prvků patří mezi hlavní činností firmy SITTECH. Pomocí vlastních vysekávacích zařízení Vám můžeme dodat expresně ploché kroužky dle Vašeho přání. V případě velkého průměru můžeme tyto velké těsnící.


Ploché těsnící kroužky ,Podložky,Šrouby on-line.

Velkoobchod se spojovacím materiálem, kotvící a upevňovací technikou. Vyhledejte si pohodlně rozměr, který potřebujete. Fíbrové ploché těsnící podložky za výhodné ceny a množstevní slevy. Přednosti výroby: Zakázková výroba i . Informace o produktu měděné těsnění ploché í13. Těsnící kroužek USIT US NBR 05x35x2 ks, Kč, Kč.


Mezi dvě rovné plochy se vkládá součástka, která zabraňuje průniku tekutin či plynů mezerami mezi krajními . Vytisknout stránku Poslat odkaz na e-mail. Kovové těsnící kroužky (RTJ) jsou určeny pro vysoké tlaky, v závislosti na profilu.

Kó Název, Jednotka, Hmotnost, Cena bez DPH. Plochá těsnění se používají pro utěsnění rozebíratelných spojů,například přírub. Dodáváme těsnění hydrauliky, pneumatiky a rotačního pohybu - manžety, o- kroužky , gufera, ucpávky.


Plochý těsnící krpoužek pro QR GQP PVC-U je těsněním, z materiálu EPDM (guma). Class-Description: těsnicí kroužek. Fitinky z temperované litiny.


Kroužky těsnicí pro šroubení s plochým těsněním. Tyto materiály pro ploché těsnění jsou vhodné pro statické a dynamické aplikace. Těsnící desky plochých těsnění lze rozdělit do těchto základních skupin:. Konstantní stlačení O- kroužku při axiálním utěsnění, zamezující jeho znehodnocení na rozdíl od plochého těsnění.


Ekonomicky nejvýhodnější konstrukční . Těsnicí kroužky ploché = Screwings for mechanical engineering. Holendry DHF - ploché těsnění. Vyrábíme ploché těsnění, sekáním a řezáním, všech tvarů a. Dodáváme ucpávkové šňůry, manžety, o- kroužky , kovové a kombinované těsnění, PTFE tyče a . Cu těsnění a měděné těsnící kroužky jsou určeny pro těsnění hydraulických šroubení a dávají se na ocelovou dosedací plochu. Před montáží se doporučuje Cu . Provedení: Pouzdro nerez, těsnící břity GYLON (modifikovaný Teflon).


Provedení jako ploché těsnění, s vložkou z plechu, dále jako spirála nebo hřebínek.

Objednací číslo, Varianta, Dimenze, Jednotka. TĚSNĚNÍ PRYŽ OCELOVÁ VLOŽKA, 4 kus. Usit- kroužky jsou speciální těsnicí prvky, které se obvykle používají k. Při utahování spoje se těsnicí břit opírá o protilehlé plochy , které jsou jim tak utěsňovány.


Dopřejte si těsnění s CERTIFIKÁTEM.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky