čtvrtek 26. července 2018

Bakterie do odpadu

Bakterie a enzymy do odpadů a sifonů. Biopreparáty pro odpady a sifony jsou určeny k čištění kanalizace, k likvidaci nepříjemných zápachů, zamezují tvorbě . Nebo šílíte z toho, že zase sáhnete hluboko do peněženky, abyste zaplatili odvoz. Chystáte-li se vypustit do potrubí bakterie z přípravku Bio Golem P, nechte jím . Extra účinné bakterie do kuchyňských dřezů.


BIOLINE - čistič odpadů 1g.

BIOSEPTIK - bakterie do žump, septiků a ČOV kg. Pravidelným používáním zajistíte bezproblémový průtok bez . Enzymy a bakterie do septiku, žump, jímek, suchých záchodů a domovních čistíren odpadních vod (ČOV). V porovnání cen u produktu SuBio Freeline bakterie do odpadů a sifonů g již není zařazen žádný obchod. Doporučujeme Vám tyto podobné produkty: . Jsou to užitečné bakterie a enzymy, které dokáží . Baktérie do žumpy, septiku, odpadu za akciové ceny.


BACTISAN SIFÓN 500g ( baktérie do sifónu, odpadu , potrubia). Prírodný bakteriálne-enzymatický výrobok na skvapalnenie organických nečistôt a usadenín v .

Do extra zatěžovaných odpadů u výroben masných a mléčných produktů, nebo máte-li potrubí již zanešená, pomůže vám posílený enzymatický přípravek . AKTIVÁTOR SEPTIKU - bakterie do septiku, jímek, žump a suchých WC. Než se pustíte do chemického čištění, zjistěte příčinu. BIO přípravek pro čištění potrubních systémů a sifonů od usazenin a naplavenin biologického původu. Přírodní bakterie pro uvolnění a ošetření Vašeho… 19Kč. Značkový urychlovač kompostu, čistič odpadů , aktivátor septiků či tablety a bakterie do septiku přímo od českého výrobce.


V našem e-shopu za skvělé ceny! Ponúkame produkty pre rozklad organickej hmoty v žumpách a septikoch, do suchých WC, pre. Naše prípravky sú určené pre rozklad organického odpadu.


Bio-Clear - čištič kanalizačního potrubí - je směs bakterií a enzymů , která při kontaktu s organickými látkami v kanalizaci, potrubí, sifonu způsobuje jejich rozklad . Všetky informácie o produkte Čistič odpadu Bacti baktérie do ČOV 5gr, porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie Bacti baktérie do. Bioline Čistič odpadů ekologické bakterie a enzymy, které rozkládají organický. Druchema Bio Golem, aktivátor septiků, bakterie do žump a septiků, kg.


Rozloží obsah žumpy (septiku) a tím výrazně sníží množství kalu. Pravděpodobně je nejvyšší čas pustit se do čištění odpadu. Obsahují nezávadné bakterie , které rozkládají organické látky usazené v potrubí a nenarušují . Balbio čistič odpadů , bakterie do žump, urychlovač kompostů, čistič jezírek, cena od platné do : 8.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky