pátek 20. července 2018

Plovouci čerpadla

Pokud potřebujete přečerpat velké množství vody, ať už z volného vodního zdroje či povodňových lagun. Přenosné plovoucí čerpadlo PH-Poseidon GCV. Tak právě pro Vás máme přenosné plovoucí čerpadlo. KATARAMO je skutečně odvozeno z cela nového netradičního pojetí řešení konstrukce plováku.


Zatímco klasické plovoucí čerpadla jsou . Plovoucí čerpadla a další druhy hasičských čerpadel - Požární ochrana - Perspekta.

A pump for pumping contaminated water output. AQUAFAST jako přední světový výrobce v tomto oboru nabízí plovoucí čerpadla přizpůsobená potřebám hasičských záchranných sborů. Ať už jste profesionální nebo dobrovolný sbor hasičů, určitě by vám nemělo chybět plovoucí požární čerpadlo.


Vyberte si v našem obchodě plovoucí čerpadlo ! Prodám plovoucí vysokotlaké čerpadlo zn. Waterous, používané profesionálními hasičskými jednotkami, čerpadlo je funkční, dovezené ze zahraničí. Nelze tedy použít čerpadlo samostatně. Hřídel motoru prochází skříní čerpadla bez ucpávky.


Skříň čerpadla je přišroubována přes nosnou desku k motoru.

Snadná manipulace díky ergonomickému. PH-8GCV plovoucí čerpadlo. Zařízení je určeno jednotkám HZS k doplnění cisternových stříkaček z volných přírodních zdrojů, k odčerpávání vody ze . Používá se k odčerpávání vody z těžko přístupných zdrojů, ze zatopených prostor s kalnou . Výtlak vody z čerpadla je ukončen hadicovou spojkou C52. Jednalo se zejména o věcné prostředky, jako jsou motorové pily, plovoucí čerpadla a hydraulické vyprošťovací sady. Motor Honda GCV 1nebo Honda GSV 190.


Typ čerpadla odstředivé - hliníková skříň. Plovák polyetylénový monolit s madly. Ahoj v letošním roce má naše jednotka v plánu zakoupit plovoucí čerpadlo.


Zajímal by mne váš názor na tyto konkrétní provedení. Uplatnění najdou všude, kde je . NIAGARA II s motorem HONDA GXV 160. Spodní strana skříně je opatřena plastovým víkem, které zabraňuje vniknutí nečistot . Samonasávací, vířivé, přenosné motorové plovoucí čerpadlo. Motorové plovoucí čerpadlo je samonasávací, odstředivé a přenosné.


Firma ZHT Group vyvinula novou modelovou řadu. Použití: Agregát je určen jako zásahový technický prostředek požární ochrany používaný zejména k .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky