úterý 24. července 2018

Trendy v koupelnách 2018

Nové trendy se samozřejmě nevyhýbají ani koupelnám. V naší velké galerii se můžete pokochat více než padesáti fotografiemi moderních koupelen z celého . Zvláště na začátku roku jsou trendy v interiérech poměrně žhavým tématem. Neřeší ho jen designéři a výrobci, ale také sami zákazníci. V koupelnách po dlouhá léta probíhá nadvláda keramiky.


Koupelna získává v našich domovech čím dál větší důležitost.

Pryč jsou ty časy, kdy sloužila k rychlé očistě těla a odbytí každodenní hygieny. Můžete tyto barvy použít v malých i prostorných koupelnách. Tento kontrast barev daný prostor nezmenší ani neudělá tmavším.


V popředí zájmu jsou především neutrální barvy: bílá, odstíny hnědé,. Bidety se v koupelnách už zabydlely. Frankfurtský veletrh ISH vnesl do koupelen barvy a představil nové trendy. Březnové mezinárodní setkání v německém . Co je „ trendy “ v sanitární keramice, bateriích a koupelnovém nábytku?


Poslední skupinou dekorů, které se na nějakou dobu zabydlí v koupelnách , jsou 3D dekory.

Reliéfní, plastické povrchy, trojrozměrné tvary, . Trendy tu neurčuje Paříž či Milán jako v módě, ale italská Bologna a její podzimní veletrh Cersaie. Deset největších hitů v koupelnách. A protože není tajemstvím, že v tuzemských koupelnách obklady zůstávají průměrně dvacet let,. Jednou z možností, jak si dopřát poslední trendy a nebát se, že vás za pár let omrzí, . Jak nám ukazují fotografie dochází až k výbuchu barev.


Barvy v interiéru jsou živé, pestré a plné optimismu. Ale v poslední době někteří zjistili, že menší koupelny mohou být stejně velké. Podle průzkumů si ji lidé spojují s pojmy, jako je relaxace, kli osobní prostor, . Podívejme se na obklady a dlažby a trendy , které jsou v tomto směru. Některé trendy se totiž na výsluní moc dlouho neohřály a…. Donedávna se v koupelnách prosazovala dvě umyvadla vedle sebe, aby se ráno.


Za luxus je v současné době brán hlavně celkový pocit, jímž. Obecně se dá říci, že trendy k nám přicházejí pomalu, zpoždění je u nás. Rostliny jsou jako dekorace využívány především v koupelnách , kde jsou vhodné . Nejde však o nic zpátečnického, retro patří mezi hlavní současné trendy v módě i . Současné trendy prosazují využívání dlažeb nejen v koupelnách a kuchyních, ale.


I několik málo doplňků dokáže proměnit vaši koupelnu v originální vyladěnou místnost. Nosorožec je hlavním znakem společnosti KERAMIKA SOUKUP, která expandovala do Prahy a nyní oficiálně představuje svůj nový showroom Praha Stodůlky.

Koupelna, ze které na vás dýchne optimismus, radost a svěžest. Keramické obklady a dlažby v koupelnách procházejí neustálou. Stavební videopostupy a reference z oblasti výstavby domů, silnic, železnic a nových bytů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky