pondělí 2. července 2018

Technická umyvadla

Designově zajímavé umyvadlo na desku, umyvadlo se skříňkou, umývátko, ale i šikovné umyvadlo nad vanu najdete v nabídce naší firmy RAVAK. Jsme tvůrci trendů, vyvíjíme jedinečná technická řešení, patentované technologie i materiály. Hledáte výlevku nebo technický dřez do prádelny, dílny nebo garáže? Dřezy Zelvo odolávají nárazům a změnám teplot, jsou robustní a snadno se čistí.


Nástěnná technická umyvadla z . Stránka uvádí výhody a technické vlastnosti plastových umyvadel a mycích vaniček společnosti Nicoll. Právě toto vše umožňuje technické umyvadlo ABU COMPACT. Umístění umyvadla by mělo být řešeno již v technické dokumentaci.


Materiálů, ze kterých se vyrábí umyvadla , je poměrně mnoho – technická ( sanitární) keramika, ocelový plech nerezový nebo smaltovaný, . Lyra plus jako synonymum klasického umyvadla : elegantní křivka, praktický detail zvýšených okrajů, jemná linie. K těmto účelům slouží technická umyvadla a výlevky, které mohou být doplněny o mřížku, například Compact Abusanitair (Glynwed). Je jedno, zda v provedení ke stěně, vestavné, zapuštěné pod deskou nebo posazené na desce – KALDEWEI má pro každou koupelnu vhodné umyvadlo. K zařizovacím předmětům patří záchodové mísy, umyvadla , vany, sprchové kouty , dřezy, bidety, pisoárové mísy, výlevky apod. Víceúčelová umyvadla Multiset se vyrábějí v jedné spřažené konstrukci z vysoce.


Držák na mýdlo pro umyvadlo Multiset, granit světlý. Je vhodná do garáží, technických místností, . LAUFEN PRO S nábytkové umyvadlo 600x380mm s otvorem, bílá. TECHNICKÉ PARAMETRY: Šířka: 6mm. VARIANT – desková umyvadla s volitelnými rozměry a tvary.


Mycí místa lze umístit do desky téměř libovolně, technická upřesnění jsou uvedena ve výkresové . Muzeme rozvadec umistit do technicke mistnosti, kde bude u jedne zdi. Ona je koupelna a je technická místnost, kde je umyvadlo , toaletu . Traffic polosloup pro umyvadla. Umyvadlo koupit o objednat u OBI. WC, umyvadla ) na jednoho zaměstnance v pánské . Tentokrát jsme se zaměřili na to, jak vybrat umyvadlo. Série Lyra plus se snaží nabídnout maximální komfort uživatelům všech věkových skupin, nabízí ty nejchytřejší technická řešení a inovace ve směru povrchové . Kombinace baterie a umyvadla : Podpoříme Vás při hledání vhodné kombinace.


Najdete zde návrhy, které jsou stylově a technicky osvědčené díky našemu . ABUSANITAIR - Výlevky a umyvadla plastová. Technické listy, Stáhnout (10 KB). Standardní verze umyvadla je určená pro podomítkovou baterii.


V technických výkresech (níže ke stažení) je zobrazena také varianta pro stojánkovou baterii do. U všech skříní se zásuvkami pod umyvadlem předpokládáme použití nábytkového sifonu. Tento návod na montáž platí pro standardní .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky