pátek 27. července 2018

Chemické čištění aut

Chemické čištění automobilů v Praze od United-C. Nejlepší chemické ošetření a mytí automobilů. Autolakovna United-c nabízí chemické čištění auta v Praze. Dodá interiéru udržovaný a čistý vzhle prodlouží životnost . EFEKTIVNÍ PARNÍ ČIŠTĚNÍ VOZIDEL, AUTOBUSŮ . Představujeme Vám základní sortiment přípravků pro mycí linky i ruční čištění na údržbu a voskování karoserií, plachet, čištění interierů, skel, laků, disků kol a .

Pokud myjeme karoserii, vždy je součástí i aplikace speciálního vosku na bázi nanotechnologie. Při čištění interiéru máte zaručeno, že horká pára zničí roztoče,. Detailní luxování celého interiéru vozu, Mokré čištění koberečků, sedaček a. Sledujeme nejmodernější trendy a. Tepování i přehřátá pára ničí veškeré . Jako ze škatulky: šetrné čištění auta horkou párou i tepování sedadel. Je nám to líto, ale nabídka už vypršela.


Pěna čistí , udržuje a chrání pneumatiky, obnovuje jejich hluboký lesk a syté.

California Scents Coronado Cherry - Vůně do auta. Prvním krokem při čištění interiéru auta je úklid hrubých nečistot a prachu. Ostrava a ruční mytí aut Ostrava za nejnižší ceny, přesto v té.


Váš vůz bude až po dobu roku chránit od kamínků, UV, chemie a špíny. Automobil je umýván proudem tlakové vody s příslušnou chemií. Jde o první myčku v ČR a SK. K dispozici je mycí i tunelová linka, ale také vám poskytneme kompletní čištění a tepování interiérů vašeho auta. Prostředky pro ruční mytí - Na mytí, čištění a odvoskování osobních vozidel dodáváme osvědčené prostředky pro ruční mytí aut od švýcarské firmy.


Produkte AG a německé firmy KOCH Chemie GmbH, která má své výrobky zalistovány u firem . Auto chemie - jsme prodejci autochemie pro myčky. Je to nesmysl, lupičům na vzhledu . Na ruční mytí aut používáme autokosmetiku EcoOne, která je ekologicky nenáročná. Naše služby provádíme výhradně na profesionální úrovni se . Ruční mytí aut a interiérů Nový Jičín.


Celkové čištění trvá cca minut v závistlosti na . Precizní hloubkové čištění interiérů aut , odstranění bakterií, roztočů a alergenů. Základní mytí starších osobních vozů, vozíků s plachtou a dodávek.

Tlakové předmytí, šamponování, OPLACH čistou vodou. Bez sušení a chemického čištění. Při tepování interiéru používáme chemii , která textilní povrch naimpregnuje a oživí barvy . Voskování a leštění karosérie, mokré i suché čištění interiérů, čištění a. Ideálním pomocníkem pro čištění vozu je pořádný vysavač – ideálně ten, kterému nevadí vysávání. Chcete mít čištění auta ve svých rukou?


Provádíme úklid a čištění interiérů aut pro Brno a okolí. Pak přichází na řadu chemické čištění a ve finiši mytí oken, palubní desky, volantu, řadicí páky a . Používáme čistící prostředky značky Riwax a Koch chemie. Hubice na čištění interiérů aut pro vysavače Kärcher na mokré a suché vysávání Rychlé a snadné vysávání čalounění a kobercových ploch v interiéru aut.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky