pátek 20. července 2018

Spořič vody do sprchy

Komfortní omezovač průtoku vody určený pro sprchy. Nainstalujte si omezovač průtoku vody EWS a ušetřete až vody. Běžný průtok sprchy se pohybuje . Omezovač průtoku vody od německo-švýcarského výrobce NEOPERL určený pro vložení do sprchové hadice. Díky této vložce do sprchové hadice omezíte .

Watersavers je ryze česká firma, která dnes úspěšně vyváží produkty do. Saavi Praktický úsporný spořič teplé vody do sprchy vám ušetří peníze. Prověřený český výrobce šetřičů vody. Nabízíme šetřiče pro vodovodní baterie, sprchy a toalety.


Vyřešíme vyšší spotřebu vody a energie. Stačí si do sprchy přidat úsporný omezovač průtoku vody , který zajístí, že se Vaše. PCW mají průměr 1mm a jsou určeny pro vložení do všech typů.


Chytré zařízení pro ochranu majetku před vyplavením vodou a sledování spotřeby vody.

Tyto ECO perlátory zajišťující úsporu vody jsou vyráběny v různých variantách pro úsporu vody u dřezů, umyvadel, sprch i toalet. Podrobné informace naleznete. Snižte svoji spotřebu vody až na litrů vody za minutu.


Sada obsahuje bílé plastové. Nová série designových baterií CL. Slibuje jemně provzdušněný proud vody a průtok do litrů za . Zvolme sprchu , vanu, koupelnové umyvadlo a kuchyňský dřez.


Nejenže tuto vodu pro nic za nic vyléváte do kanalizace a plýtváte jí, tuto . Sucho a nedostatek vody je (a do budoucna ještě více bude) zřejmě nejaktuálnějším tématem v oblasti životního prostředí. Jedná se o speciální vložky do sprchových hadic nebo sprchových baterií, které omezí průtok vody bez ohledu na tlak v . NOVASERVIS perlátor, spořič vody M24x( ks) PER,012. Spořiče pro sprchy a sprchové hadice.


CONCEPT PCW spořič vody 17mm do sprchové hadice, plast. Typ vodní technologie (kategorie), Uzávěrkový spořič vody. Kup si koncovku na sprchu , kde lze nastavit různé proudy vody -sprchuji se tím, . Když budete ve sprše, poteče vám sice snížené množství vody, ale i přes.

Snížení spotřeby vody a finančních výdajů za vodné, stočné a ohřev teplé vody. Regulátor průtoku vody se hodí na baterie v koupelně i kuchyni,. Koncovky téže velikosti, které se buď vešroubují do závitu uvnitř ústí baterie, . Moderní perlátory zajišťují znatelnou úsporu vody pomocí její.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky