pátek 6. července 2018

Šachtové poklopy

Prohlédněte si nabídku kanalizačních poklopů v provedení litina, nebo v kombinaci litiny a betonu. Nově nabízíme i kompozitní šachtové poklopy ze směsi. Hledáte kanalizační poklopy ? KASI jsou moderní, spolehlivé a dle normy ČSN EN124.


E6a F9se používají na místa exponovaná velkým zatížením - například v docích, na letištích a podobně.

Poklopy a mříže se vstupním průměrem 6mm pro zakrytí vstupních šachet kanalizací, jímek, odlučovačů, . Nabízíme Vám moderní a spolehlivé šachtové kanalizační poklopy dle ČSN EN1se vstupním průměrem 6mm. Kanalizační poklopy jsou určeny pro zakrytí . Adle stavebních předpisů ČSN EN1se používají pro zakrytí vstupních šachet kanalizací v zatravněných, polních a . Tyto šachtové poklopy jsou vhodné pro vnitřní použití. Současně prodejem stavebních materiálů, návrhy koupelen a jejich realizací.


Dodáváme šachtové poklopy HAGODECK (výrobce firma HAGO Bautechnik GmbH, Wels, Rakousko) v mnoha variantách: - poklopy pro interiéry budov a . HUBER Šachtové poklopy z nerezové oceli - Nejlepší řešení pro jakoukoli aplikaci.

Vyrábějí se v nejrůznějších provedeních a velikostech. Novinka v sortimentu společnosti GABEX - kompozitní šachtové poklopy EKODECK, které se vyznačují elegantním vzhledem a příznivou cenou . Specializujeme se na výrobu poklopů nejrůznějších rozměrů, od nejmenších po největší. Vyrábíme jak standardní, tak i atypické poklopy na zakázku.


Uzavírací šachtové poklopy s protiskluzovým povrchem. HERMELOCK jsou vyrobeny z polyuretanu vyztuženého skleněnými vlákny. Poklopy se vyznačují nízkou hmotností a vysokou pevností. Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Poklopy Mitech nabízí komplexní systém nejrůznějších poklopů, mezi kterými najdete jak šachtové poklopy standardních rozměrů, tak zakázkově řešené výrobky . V nabídce jsou například plastové poklopy Hermelock . Trubky, tvarovky, armatury, poklopy a mříže z tvárné litiny pro vodovody a kanalizace SAINT-GOBAIN PAM CZ. TopTek jsou navrženy a vyrobeny z kvalitních materiálů, které zaručují, že tyto kryty nejen splňují, nýbrž i překračují přísné . Systém PRO je zhotoven z nerezové oceli tloušťky mm. Poklopy plastové je možné vyrobit dle požadavku zákazníka.


Ocelové poklopy jsou dodávány čtvercové a to na zakázku.

AVnitřní rozměr: 6x 6mm Váha: 1kg Vnější rozměr rámu . Prejazdné alebo pochôdzne šachtové poklopy s voliteľným povrchom alebo krycou doskou vhodné pre vnútorné i vonkajšie použitie. Popis: Šachtové poklopy - dodávka. Druh práce: Dodávka materiálu.


Poklopy šachtové , poklopy plastové vyrábíme v různých průměrech a rozměrech. Kruhové poklopy uzamykatelné v rámu pootočením pro silniční zatížení D400 . Rebrované plechy sú pochôdzne a veko je vybavené jedným alebo dvoma otvormi pre vybratie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky