úterý 10. července 2018

Svodová okapová trubka

Nová dvouplášťová trubka určená pro mechanickou ochranu . Okapová svodová roura z pozinkovaného plechu kontinuálně tvářeným za studena. Slouží k odvodu vody ze střešního žlabu neboli okapu k zemi do geigru a . Okapový svod FeZn je ocelová okapová svodová roura. Je vyrobena z žárově pozinkované oceli.

Okapová PVC svodová roura z kvalitního barveného plastu. Plastové okapové koleno Průměr svodové roury: mm. CZ a vybírejte z okapových žlabů a svodů vysoké kvality!


Filtr má připojovací průměr DN1a redukci na DN 75. Ceny od: 9Kč Slevy až: Objímka plastové svodové roury určena pro. Prodam sadu plastovych Okapovych prislusenstvi: 15ks Okapovy hak na 100mm.


Popis:Plastová svodová trubka bez hrdla MARLEY DN Celoplastový okapový systém MARLEY je propracovaný, kvalitní, moderní a ekologický systém pro. Svodová trubka bez hrdla DN hnědá barva.

Pozinkovaná svodová trubka jako část okapového systému Vašeho domu. Koleno odtokové trubky umožňuje vytvarovat okapový systém podle tvaru střechy a fasády. Nabízený výrobek je ohnutý pod úhlem 63°a. PPR vodovodní trubka 63x1PNcena za 1m.


Doba dodání (od obdržení platby): 2-dny;. Koleno z lakovaného ZeZn ke svodům o průměru 80mm. Správná velikost je závislá na základní ploše střechy a počtu okapových svodů. KBO) nebo ohyb proveďte ve svěráku přes trubku o průměru minimálně mm tak,. Usaďte svodovou rouru do svislé polohy a uzamkněte zámky objímek.


Lindab, případně lze hák ohnout ve svěráku přes trubku o průměru min. V případě většího přesahu střechy je nutné mezi kolena svodové roury . Montáž dokončíme namontováním střešních svodů – tedy svislých okapových trubek. Nejprve pomocí hmoždinek připevníme objímky svodové. Sběrač dešťové vody DN hnědá barva. Titan-zinkový okapový svod kontinuálně tvářený za studena.


Klasický střešní okapový žlab z rozvinuté šíře. Trubka svodová DN 105-0m H.

Na místa svodu nasadíme okapový kotlík, do něj pak snadno vsuneme svodovou trubku. Přidáme koncové díly žlabu s těsněním. Ocelový okapový systém Struga je nejlepší volbou zohledňující všechny vlastnosti praktického.


Díky tomu udržuje tvar okapového žlabu i svodové roury a jiných doplňků během celé doby provozování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky