středa 8. srpna 2018

Detsky nástavec na wc

Podpořte učení dítěte výběrem správného nočníku. Později uvítáte také sedátko na toaletu – dětský nástavec na zácho který ratolesti vše usnadní. Detailní popis produktu Dětské barevné sedátko na WC měkké Vyrobené z . Nástavec na WC sedátko klasické - dětské barevné sedátko na WC.


Je vyrobené z kvalitního plastového materiálu, lehce omývatelné a díky svému tvaru . Toaletní nástavec se zádovou opěrou je určen pro děti do let.

Big vyrába obľúbené detské odrážadlá. Dětské sedátko usnadní přechod z nočníku na klasické WC. Tři fixační body zajišťují jednoduché a bezpečné uchycení.


Součástí je i háček pro zavěšení na zeď . WC , ale už jsem vracela jeden. Potřebovala bych prosím doporučit konkrétní nástavec, který bude sedět. Dětské prkénko na WC už rozebírají maminky na webu eMimino.


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.

Nástavce na WC jsou určeny ke zvýšení dosedací plochy toaletní mísy. Na toaletní mísu se upevňují aretačními šrouby nebo pomocí profilové drážky . Veverko a ten z Ikea vam vyhovuje? Měkčený nástavec pro zvýšení toalety se dvěma fixačními šrouby je vhodný pro osoby, které mají potíže se . Vyroben ze speciální elastické hmoty, která snižuje riziko tvorby dekubitů. Spodní profil nástavce zabezpečuje pevné uchycení na toaletní mísu.


Pro každodenní pomoc při osobní hygieně slouží nástavce na WC různých typů a výšek. Zajistí snadné vstávání pacientům po operacích i starším osobám. Zvýšení toalety pomocí nástavce výrazně usnadní dosedání i vstávání. Nočníky a toaletní podsedáky.


Aktualizovaný před vteřinami. Dodacia lehota: - pracovných dní. Zvyšovací nástavce na WC jsou ideální pomůckou pro osoby, které mají problém při vstávání z nízkého sedu (typicky atróza kyčelních nebo kolenních kloubů). THERMOBABY Redukce na WC NEW - mix barev Praktický nástavec pomáhá naučit. Detský pisoár ŽABKA na stenu.


TOSSIG Záchodové prkénko IKEA Toaletní sedátko ulehčuje dítěti chození na záchod – je. Usnadňují tak vstávání z toalety osobám se sníženou hybností dolních končetin a kloubů .

Nástavec především pro osoby po úrazu nebo operac kyčlí (např. zlomeniny v oblasti kyčlí), dále pro osoby tělesně. Vedeme chodítka, madla, toaletní křesla a nástavce na wc , sedačky do vany, sedačky do sprchy. V E-shopu nakoupíte zdravotní obuv, inkontinenční pomůcky,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky