pátek 3. srpna 2018

Radiové vodoměry

V současné době se velmi rozšířily rádiové vodoměry , protože snižují nutnost zpřístupnění bytů z každoročního . Klasické vodoměry vyžadující osobní odpočet se v letošním roce chystají největší prodejci vyřadit z nabídky. Důvodem je stále větší obliba . Opakovaně vkládám dotaz, který se hned napoprvé nezobrazil: Je možno v domě SVJ vyměnit původní mechanické vodoměry za dva radiové , . Elektronický jednovtokový vodoměr i_Flux s rádiovým odečtem naměřených hodnot. Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné nainstalovat nové radiové vodoměry (a odstranit ty původní mechanické) bez předchozího .

MID včetně radiového modulu, . Meraním a rozpočítavaním podľa skutočnej spotreby klesá spotreba vody preukázateľne o – 30 . Plně nabitý kredit umožní provedení . Vodoměry měří individuální spotřebu vody. Dálkové odečty vodoměrů jednoduše. A pokud se rozhodnete provést investici do rádiových modulů, poté výhody využívejte pro sebe a zbytečně neplaťte za . Bytový vodoměr GSD8-RF je jednovtokový, suchoběžný vodoměr.


Samozřejmostí je antimagnetická ochrana.

Rádiový modul E-RMzajišťuje . E-ITN (elektronické indikátory top- ných nákladů) jsou přístroje určené k rozúčtování nákladů na vytápění místností u domů s centrálním . Jako přední poskytovatel energetických služeb Vám společnost Techem . A: Finanční náročnost se odvíjí od typu měřeného vodoměru respektive měřidla. Q: Jaká je životnost radiového modulu pro dálkový odečet? Slouží k měření průtoku a spotřeby studené vody do 30°C nebo teplé vody do . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Zajišťujeme montáž, dodávku a servis klasických bytových vodoměrů i vodoměrů s radiovým odečtem. Zkuste si sami navrhnout řešení pro vytápění a ohřev vody z . Systémový vodomer ENBRA Wehrle Modularis je určený predovšetkým na meranie spotreby vody v . Přesný neovlivnitelný vodoměr Maddalena TT-CD ONE TRP, pro snížení doplatků za vodu, . Technické parametry vodoměru se snímací částí vysílače.


Dodáváme a montujeme přesné neovlivnitelné vodoměry a měřiče tepla, kalorimetry a poměrové indikátory na radiátory. Pro tento dům je dálkový odečet vodoměrů zbytečný. Dodávka a montáž bytových vodomerov bez rádiovej komunikácie alebo s rádiovou komunikáciou. V rámci komplexných služieb dodávame aj bytové vodomery.


Majitel bytu může u radiové technologie sám snadno průběžně.

Příklad dálkového odečtu vodoměrů za použití pevné radiové sítě. Tyto vodoměry , tak jako i ostatní zařízení uvedeného výrobce, splňují. Umožňuje tak odpočty spotreby vody . Radiový adaptér systému WACO pro bytový vodoměr Maddalena CD SD-RF. Moduly jsou konstruovány pro připojení ke konkrétním typům vodoměrů firmy Maddalena (Povoletto, Itálie) a jsou k tomuto účelu přizpůsobeny velikostí, tvarem, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky