středa 1. srpna 2018

Škrabka na sklokeramickou desku

Vyčistí i zaschlé skvrny bez poškození povrchu - účinné a bezpečné čištění - se náhradními břity Škrabka na sklokeramickou varnou desku Vám pomůže . I přesto, že má škrabka ostrou hranu, desku nepoškodí, protože je k povrchu přiložena pod úhlem a jen po ní . Vám pomůže odstranit napečené a zaschlé nečistoty ze sklokeramické desky, zbytky samolepek ze skleněných povrchů,. Materiál: plast, kovový břit. Na čištění kupuju krém v Tetě drogerii - ten celkem jde.

Ale škrabky jsem kdysi koupila v Lidlu a od tý doby jsem pořádnou škrabku nesehnala. Sklokeramickou desku čistěte škrabkou pod úhlem cca stupňů nebo . Určeno k čištění sklokeramických povrchů. Diskuse k výrobku Electrolux škrabka na sklokeramickou desku. Tato škrabka nepoškrábe vaši sklokeramickou , indukční či halogenovou varnou desku a vyčistí vaši kuchyni od připálených zbytků jídla a odolných skvrn. Vyhrazujeme si právo na změnu technických údajů a parametrů.


Případné chyby a omyly nelze vyloučit. MORA Škrabka na sklokeramickou desku.

Tahle škrabka možná nevypadá jako designová lahůdka, ale o to více vás překvapí svou praktičností – vyčistíte s ní sporák tak, že ho nepoznáte! Kovová škrabka snadno očistí Vaši sklokeramickou desku od zaschlých zbytků jídel a nečistot. Balení obsahuje též ks náhradních čepelí do škrabky. Určena k čištění skleněných desek, vyrobena z nerez oceli, leské provedení, součástí ks žiletky. Budeme se těšit na návštěvu a věříme, že z vašich nákupů budete spokojeni.


Hledáte účinné a kvalitní příslušenství, které se postará o dlouhou životnost a správný chod varné desky? Vás připravil kategorii s příslušenstvím , . Universální škrabka na sklokeramické povrchy. Použití na všechny typy sklokeramických desek. Chcete-li se zeptat prodejce na informace k tomuto produktu, vyplňte prosím následující formulář.


Orion domácí potřeby, zahradní nábytek. Odpověď Vám bude zaslána na. Na kolik stylových doplňků je schopná pomyslet vaše kuchyň? Například Škrabka na sklokeramickou desku Wenko Hobbie . Obrázek pro produkt Škrabka na sklokeramickou desku 13cm . Household Ceramic Porcelain Chopsticks Storage Rack Storage Porous Drain Holder Shovel Spoon Knife Fork Storage Box Kitchen Rack-in Bottles,Jars .

Hledáte náhradní čepele pro škrabku na sklokeramickou desku ? Tescoma škrabka na sklokeramické desky PRESTO. Pomocník na odstranění nečistot z citlivých sklokeramických desek. Houbička je napuštěna saponátem. Aktivní pěna rozpouští mastnotu a špínu, . Stojánek na mycí prostředky JOSEPH JOSEPH Sink Aid 65Kč.


Snadno odstraní připálené nečistoty z povrchu sklokeramických a indukčních varných desek, hladkých skleněných a porcelánových ploch apod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky