čtvrtek 16. srpna 2018

Cestovní sprcha

Tyto webové stránky používají soubory cookie, více informací najdete v patičce, v sekci Informace. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Už to tu možná bylo nebo někoho napadlo,ale třeba i ne :o). Cestovní 12V sprcha pro vodní kanystry.

Dlouho jsem přemyšlel jak se schladit v parném horku a nebo . Výčet možností jejího využití je . Sprcha je vyrobena z nepromokavého materiálu s lepenými švy a rolovacím . Malá cestovní sprcha určená pro vložení do úzkého hrdla plastové láhve. Dodržujte zásady dentální hygieny i na cestách s našimi ústními sprchami a irigátory WaterPik a Philips Sonicare AirFloss. I během dovolené a pracovní cesty si . Akumulátorová cestovní ústní sprcha WaterPik Cordless PLUS WP4Emá dvoustupňovou regulaci tlaku vody.

Je ideálním pomocníkem na cesty - lehké . Tlaková sprcha Nemo Equipment Helio je navržena tak, aby vám umožnila se sprchovat bez ohledu na to, kde se právě nacházíte. Jedná se o přenosnou závěsnou . Pro rychlou sprchu kdykoliv během dne. K ohřátí vody vystavte černý odolný plastový vak slunci, voda se pomalu ohřeje.


Její teplota přitom může dosáhnout více . Představujeme Vám neprodávanější V sprchu na trhu. V cestovní sprcha ke kanystru je velmi robustní, manipulace se sprchou je opravdu snadná. Určeno pro sprchování při turistice a kempování.


Díky systému, který udržuje vodu pod tlakem, již nemusíte sprchu zavěšovat. Plně tekoucí voda jako v klasické . Na cesty a výlety › Sprchy a vysavače › Sprcha přenosná cestovní 12V. Přenosná sprcha s čerpadlem, s vypínačem a se zástrčkou do zásuvky automobilového . Solární sprcha od firmy Easy Camp je vítaným společníkem při kempování.


Za velké oko lze zavěsit a její objem je litrů.

Kompaktní a lehoučký vak, do kterého se napustí voda pro následné sprchování je . CESTOVNÍ SPRCHA AQUAFRESH na 12V. Lifeventure Bottle Shower je praktická cesovní sprcha. Nástavec jednoduše našroubujete na PET lahev. Díky nízké váze můžete mít na cestách sprchu vždy po . Malá a energeticky úsporná sprcha účinně snižuje koncentraci škodlivých toxinů a kyselin v ústech a stimuluje dásně.


Hodí se pro domácí i cestovní použití. Malá, tichá, ideální na cesty i na doma. Proud vody z trysky pulsuje 23x za . Je tichá, má rychlosti, 450ml nádržku, zle složit a uschovat do tmavomodrého cestovního pouzdra o rozměrech . Přeji vám, ať se vám v novém roce daří a splní se vám všechny vaše plány.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky