úterý 14. srpna 2018

Štěpkovač cena

BIO 1HONDA Štěpkovač (drtič) zahradního odpadu. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů štěpkovač. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Hledáte spolehlivé štěpkovače ? Ty od Urbana rozdrtí vše, co potřebujete.

Osvědčené štěpkovče Urban – přijeďte vyzkoušet. Pohled Štěpkovač , Štěpkovače - Agriaffaires. Neméně oblíbené štěpkovače potom řežou větve na trochu větší kousky, s nimiž můžete zatopit třeba v krbových kamnech. Získáte tak kvalitní topivo úplně . Objemný box pojme až l štěpky, kterou po proschnutí dále využijete třeba na zátop do kamen. Naše stroje vynikají vysokou stabilitou a tichým chodem.


Mobilní štěpkovač zahradního bio - odpadu Eliet Maestro EL. Na provoz tohoto štěpkovače stačí trakor o síle min.

Zahradní drtič - štěpkovač : vysoce kvalitní zahradní drtiče a štěpkovače. CZ - Stroje a technika pro profesionální nasazení. Honda si snadno díky poradí s každou větví. Drtiče a štěpkovače se většinou v obchodech směšují do jediné kategorie.


Každý pracuje na jiném principu a dává velmi . Hobby drtiče a štěpkovače zlikvidují zbytky větví tak, aby se použily do kompostu. S rostoucím průměrem větví totiž stoupá i cena přístrojů. JBL je určen k drcení dřevní hmoty a to především větví stromů po ořezu, zbytků po těžbě.


Nový štěpkovač robustní a stabilní konstrukce. Maximální průměr drceného materiálu: mm. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Soutěžte s Mountfieldem o sekačku a další skvělé ceny ! Prostřednictvím rozsáhlé sítě partnerských půjčoven, si můžete štěpkovač. Levný a kvalitní drtič pro drcení a štěpokování dřeva a větví.


Silný elektrický zahradní štěpkovač s plnícím otvorem ve tvaru čtyřlístku Se spínačem. RAPIDO je určen pro dvoutaktní i čtyřtaktní pohonné jednotky TERRA a.

Na veškeré drtiče a štěpkovače od nás, Vám bude poskytnut profesionální servis. Válcový štěpkovač větví Alpina SH 5E. Pracovní nářadí - Naviják KRPAN 3E, Štěpkovač za malotraktory KDO 85T, KDO 90T.


Traktorový štěpkovač mechanický TSM-95. Jensen jsou k dispozici ve třech konstrukčních provedeních. Kubota, Hatz) je pořizovací cena vyšší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky