středa 1. srpna 2018

Kulové kohouty plastové

Hygienická nezávadnost ve styku s pitnou vodou. Naše cena 7Kč (EUR). Kvalitní kulový PPR kohout s pochromovanou mosaznou koulí. Součástí balení je červený a modrý rozlišovač. Charakteristika: plastový potrubní systém pro . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba .

PPR ventily přímé a kulové kohouty Ekoplastik. PPR Kulový ventil plastový s výpustním ventilem. PPR plastové hrdlo s převlečnou maticí Ekoplastik. Wavin Ekoplastik - PPR kohout kulový plastový , pro spojování polypropylenových trubek svařováním , tlaková odolnost PN, pro rozvody pitné, studené a . V naší nabídce naleznete velmi kvalitní nerezové i plastové kulové kohouty.


Jde o bezpečnostní armaturu, která slouží jako uzavírací ventil rozvodu vody či plynu. KOHOUT KULOVÝ PLASTOVÝ, Kombinované tvarovky, Systém Ekoplastik - voda a topení, Produkty, Wavin Ekoplastik. Objednejte do 21:0 zaslání téhož dne.

Vhodné jsou pro rozvody studené a teplé vody, ústředního a podlahového topení , vzduchu a chlazení. Plastové navařovací kulové kohouty a ventily slouží k . Kulové těsnící kohouty v provedení přírubový, závitový, přivařovací. Pro měděné, kovové i plastové trubky, PA, PU. Kulové kohouty jsou uzavírací ventily typu ON-OFF.


Mini kohouty jsou uzavírací ventily typu ON-OFF. Závitové spoje pro vodu a vzduch. Kohouty kulové mosazné (voda,plyn). Armatury - kohouty a ventily pro rozvod vody a vytápění.


Spolehlivé uzavírání a regulace toku vody. K dispozici jsou různá provedení tělesa a materiály pro mnoho různých aplikací. Výrobce: Karasto Armaturenfabrik Oehler GmbH. FIP), obkímky pro hrdlové svařování, těsnění: PTFE, tmax:80°C, . Plast Project – průchodky nádrží a závitové tvarovky.


Mini kulové kohouty z poniklované mosazi. Tělo-poniklovaná mosaz, páčka- plast , . PP protimrazový kulový ventil bar do - 30oC. Kulový kohout MODUL – motýl ( plast -červené značení), vnitřní – vnitřní závit .

Gebo Plast – kulové kohouty PVC-U. Tento manuál lze použít pro všechny kulové kohouty typu Starline. Použití: rozvody tlakové pitné a užitkové vody. Sortiment topení, voda plyn, nářadí a doplňky ze sortimentu společnosti Wärme s. Tyto kulové kohouty najdou uplatnění p.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky