pondělí 13. srpna 2018

Savice požární sport

Ale k dosažení nesrovnatelně lepších výsledků je . Vše pro hasiče, vybavení pro požární sport, výzbroj a výstroj. U nás najdete kvalitní standardní savice určené k hasičským zásahům i savice určené pro požární sport. Dostupné podkategorie pro kategorii Savice . Obrovský výběr savic určených pro požární sport.


Pro ty kdo mají rádi tvrdší savici k nabírání je vhodný i tento typ savice.

Měkká savice, vhodná pro požární sport. Savicový materiál PYROS 1- metráž, červený. Maximálně pružná PVC hadice vyrobená ze superelastického materiálu se spirálou, odolnou proti otřesům.


Prodám savice na požární sport, zelená tvrdá, modro červená na nabírání. Hadice z měkčeného PVC, vyztužená protinárazovou spirálou z neměkčeného PVC opatřená savicovým šroubením A-1PH-Sport. Sada savic sport s O kroužky, koupíte v eobchodě s požárními potřebami Perspekta. Sada obsahuje: 2ks savic a proudnici ZDARMA.


PH 1SPORT červená (5m) - měkká . Sací požární hadice pro požární sport.

Nářadí pro poţární útok: ks savic ± m dlouhé, průměru 1mm se . Sací hadice, Apollo SS fialová, superelastická délka m bez koncovek. Na požární sport vhodná jako savice ke koši. Spočívá v tom že za pomocí savic , sacího koše, čerpadla (stříkačka PS12), . Všechny disciplíny požárního sportu mohou být prováděny na drahách s pevným povrchem. Savice 5m se šroubením Profi-Extra, pr. Určena pro požární sport i běžné použití.


Vnitřní povrch je hladký, vnější lehce vroubkovaný. Tato savice se může používat i při nízkých teplotách. Slouží především pro sportovní hasiče a požární sport.


Modrá sportovní savice Apollo SE s červeným proužkem a sportovním šroubením je určena pro žákovské soutěže v požárním sportu. Pravidla pro požární útok ze Směrnic hry Plamen, platných od 1. Vybavení pro požární sport, zásah a hasiče. Technické požadavky na věcné prostředky „ sport “. Požární hadice a hadice pro požární sport.


Základním požadavkem bývá prodloužená délka skříně, aby se daly převážet savice délky metru. Přívěsy pro požární sport dodáváme obvykle skříňové a . Prodej požární techniky a požárního materiálu pro firmy a organizace, obytné domy,.

B, ks hadic C, rozdělovač, ks proudnic, ks savic a sací koš.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky