středa 8. srpna 2018

Měděná pasta použití

Vlastnosti měděné pasty jsou ideální pro použití na styk dvou kovů, které jsou vystaveny vysokým teplotám. Nicméně v případě kombinace . Měděná pasta ve spreji TECTANE 4ml. Speciálně vyvinutý pro použití ve . Prostředek je pasta určená speciálně pro použití na dělící plochy a šroubové spoje, které jsou vystavené vysokým teplotám, vysokým tlakům a korozívním vlivům . Pokyny pro použití jsou doporučeními založenými na našich vlastních.

ATE zakazuje na brzdách používání. Použítí : Dózu důkladně protřepat cca minuty, nutno slyšet pohyb kuličky. Proto je nejlepší použít hliníko- měděnou pastu (je však extrémně drahá a málo dostupná, zato dokonale přilnavá) nebo alespoň měděnou pastu : ta zase . Popis produktu: CHEMSTR měděná pasta je ochranný, mazací a separační prostředek na vysoce namáhané díly při vysokých teplotách.


HOLTS MĚDĚNÁ PASTA 100G Holts měděná pasta je určená speciálně pro použití na šroubové spoje, které jsou vystavené vysokým teplotám, vysokým tlakům. Použití : Velmi vhodná všude tam, kde je nezbytná ochrana proti . Na nasazovacích nástrojích, na kluzných pouzdrech . Zlatohnědá vodivá pasta bez obsahu silikonu, s příměsí čisté mědi.

Termovize se používá v mnoha odvětvích: ve stavebnictví, automobilovém průmyslu, . SHERON Sprej měděná pasta 4ml. Vysoká přilnavost, usnadňuje montáž a demontáž různých zařízení. Návod k použítí : Dózu důkladně protřepat cca 3 . Plastické mazivo, plastická maziva, měděná pasta , mazivo pro vysoké teploty. Použití je vhodné zejména pro šrouby a pro všechny šroubové spoje, obzvláště . Ahoj, nemáte někdo prosím zkušenost s vysokoteplotní měděnou vazelínou na brzdové díly KUPFERPASTE ? Je to ta samá jaká se používá u Glocků? WEICON měděná pasta je ochranná, oddělovací a mazací látka na vysoce namáhané díly a je vhodná jako montážní pasta na.


Univerzální měděná montážní pasta. Profesionální řada technických sprejů značky TECTANE určená pro auto-moto průmysl, ale i domácí použití. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití. Přilnavá mazací, oddělovací a antikorozní měděná pasta WÜRTH CU 8- 300ml (Profi mazivo měděné).


Teplotní rozsah použití od -40 . Tectane MĚDĚNÁ PASTA ve spreji. Pro použití na brzdy (zadní kovová část destiček)- zabraňuje skřípavým zvukům, pro upevňovací a pohyblivé díly. Vynikající pro použití v oblastech extrémních teplot.

Vysokoteplotní měděná pasta ve spreji vhodná na mazání dílů vystavených vysokým. Před použitím několikrát protřepejte a aplikujte ze vzdálenosti asi 20cm. Používáním souhlasíte s použitím souborů cookie Více informací.


Tuto zprávu již nezobrazovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky