pondělí 3. srpna 2015

Dvoucestný ventil gardena

GARDENA umožňuje provoz dvou zařízení. Díky němu není nikdy třeba u kohoutu hadice přepojovat. Dva plynule regulovatelné výstupy. Vhodné k provozu přípojných přístrojů, plynule regulovatelné . Dvoucestný adaptér na zahradní kohoutky.


Regulační ventil Gardena : doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Dva výstupy jsou plně regulovatelné, a to nezávisle na sobě.


NEPTUN profesionální dvoucestný ventil. Pro zavlažování na Vaší zahradě, se právě Vám může hodit tento dvou cestný ventil značky Gardena s možností individuální regulace průtoku. O-kroužek mm (kusů) Gardena. Prohledat tuto kategorii: Original Gardena.


Kovový vozík s hadicí Gardena. Rain Bird zavlažovací systémy pro trávníky, Gardena zahradní nářadí, zahradní technika, elektrické. SBMV- dvoucestný rozdělovací motorický ventil Jednoduchá instalace Odnímatelná pohonná jednotka Provozní manuální a automatické přepínání roky . Bezpečnostní přetlakový ventil umožňuje i ruční odvzdušnění.


KULOVÝ VENTIL DVOUCESTNÝ S VNĚJŠÍM ZÁVITEM KULOVÝ VENTIL. Manuály a české návody ke stažení - Gardena. Nevíte si rady s výrobky Gardena a potřebujete návod k použití?


Regulacní ventil k umístení mezi hadici a postrikovac. Elektrický dvoucestný ventil.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky