pátek 28. srpna 2015

Lepení pod vodou

Prodej lepidel vhodných na spoje odolávající nadměrné vlhkosti. Lepení v koupelnách, kuchyních, bazénech a pod. Zatímco při lepení suchých částí bazénu nanášíme lepidlo na bazén i záplatu, při lepení pod vodou je to jinak.


Na záplatu naneste vrstvu speciálního lepidla a . Lepení pod vodou je snadnou záležitostí - stačí nanést lepidlo na záplatu, ihned ponořit do vody a přimáčknout na poškozené místo - HOTOVO!

HOBBY lepidlo k lepení pod vodou Univerzální vysoce výkonné lepidlo. Vhodné k práci nad a pod vodou. Nabízíme lepení na fóliové bazény. Roztoky na utěsnění trhlin v bazénu i lepení pod vodou , Intex i Tampa. Nastříkáme na obě lepené plochy - jak na bazén, tak i na záplatu.


Pokud se vám roztrhne (např. při čištění) plachta pod vodou , lze ji také opravit. Dvousložková epoxidová plastelína i pro přímé lepení pod vodou.

V případě trhliny Vaší bazénové folie, použijte lepící soupravu, která tuto trhlinu spolehlivě zacelí. Souprava obsahuje tubu s lepidlem, aplikátor a dvě . Spolehlivě lepí materiály jako polystyren, dřevo, kov, keramiku, korek či sklo – alespoň. Vzhledem ke svému složení dokáže lepit i pod vodou. Jak se lepí bazen ,plný vody ? Musíš koupit neopren ,lepidlo a hurá pod vodu - lepit prasklinu na dně. Jedinečný tmel Den Braven MS UNIFIX CLEAR lze s úspěchem využít pro tmelení i pod vodou.


Vybrat můžete ze samolepících záplat k lepení místa, které není pod vodou nebo lepidla a záplat, které jsou speciálně určené pro lepení pod vodou. Ceys Total Tech Express lepí , tmelí a opravuje všechny materiály v interiéru i exteriéru dokonce i pod vodou. Lepí s okamžitou počáteční přilnavostí. Lepicí sada na lepení bazénové folie pod vodou GRE (V12) - eshop nabízející kompletní sortiment bazénové chemie a vířivek nejvyšší kvality nabízí možnost . K lepení plošných materiálů slouží lepidla kontaktní, v nichž se o inovaci postaraly zejména polyuretany. Již nemusíte vypouštět celý obsah bazénu z důvodu opravy.


Záplaty lepící pod vodou vše vyřeší. Balení obsahuje ks záplat .

Lepidlo s průhlednými záplatami určené k lepení bazénové folie pod vodou nebo na mokrý povrch. Lepidlo a záplaty je možné použít pro opravu nafukovacích a . Lepicí souprava pro opravy fóliových bazénů pod vodou ml. Hobby Lepidlo na lepenie pod vodou , transparentná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky