pondělí 17. srpna 2015

Nožní pumpa s manometrem

Nožní pumpa BETO s manometrem je moderní víceúčelová pumpa z tvrzeného plastu . Hledáte nožní pumpa s manometrem ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost . TOPEAK pumpa Joe Blow Max HP černá . Pumpa HEYNER nožní dvoupístová s manometrem PROFI. Dvoupístová nožní pumpa s manometrem (max. barů) od italské firmy Lampa. Gumové nožky a ochrana proti odskočení zajišťují, že hustilka zůstane při pumpování na jednom místě. Naše hodnocení Naše nabídka Užitečné informace Hodnocení našimi zákazníky Hodnocení: Transakce proběhla úspěšně.


Univerzálně použitelná díky adaptéru, který je součástí . Doporučeno Ověřený kupující . Lidl prodává nožní hustilku, s manometrem , pro všechny druhy ventilků - za pouhých. Tak teda, přítelkyně (i když ne z domu smutku) - nožní pumpa , jedna z. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, . Inzerát Nožni pumpa s manometrem v okrese Liberec, cena 100Kč, od marko47mrko na Sbazar. Jednoduché a ulehčené huštění vzduchu nohou umožňuje dvoupístová univerzální pumpa s instalovaným manometrem , určená pro automobily, motocykly, . Kvalitní ruční hustilka s manometrem od německé firmy Heyner. Je určen pro huštění pneumatik automobilů, motocyklů, jízdních kol a sportovního vybavení. Specifikace: Zdvihový objem dm3.


NOŽNÍ PUMPA S MANOMETREM AFPVýrobce: Perel Vlastnosti: - soudek - max. Profi pumpa nožní jednopístová s manometremJedno pístová, vysoce kvalitní nožní pumpa od německé firmy Heyner. Zpracování pumpy je velmi kvalitní, . Pumpa PRO-T velká s manometrem a duální hlavou - Manvel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky