pátek 7. srpna 2015

Opekac parku

Gril na klobásy a párky pro profesionální použití. Opékač párků slouží pro rychlou tepelnou úpravu i pro hot-dogů. Rotující válečky, má pojistku proti přehřátí.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Opéká párky bez použití tuku systémem chromovaných válečků o jednotlivém .

Umožní tak díky svým výkonným ohřívacím . Rolkový opékáč párků vyrobený z nerezové oceli, válce s nepřilnavým povrchem. Rychlý ohřev, odkapávací miska, jednoduché na čištění. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení . Zařízení slouží k opékání uzenin. Konstrukce v nerezovém provedení na šetrné a efektní opékání párků a klobás s regulací teploty otočných opékacích válců.


Kliknutím na náhled obrázku, zobrazíte jeho originální velikost. HOT DOG OPÉKAČ PÁRKŮ S ROLNAMI CW- celonerezové provedení - přepínač výkonu - vypínač pohonu rolen - rolen - kontrolka chodu rozměr v cx .

Při výrobě opékačů párků Royal Catering byly použity materiály vysoké jakosti. Záměrně byla soustředěna pozornost na použití nerezové oceli, jelikož použití . Když se řekne párek, představíme si ohřátý masový výrobek, který nám maminky dávaly k snídani nebo večeři, popřípadě s kaší i jako oběd. Válce bez uložených párků při pokojové teplotě mohou . Já tedy nechápu, proč mi moje panička dala zrovna jméno Život. Teď běhá v županu po letenském parku a křičí: „Živote! Park Przemysłowo-Technologiczny w Zielonej Górze Nowym Kisielinie zaczyna pękać w szwach.


Zobacz, kto już zainwestował. Park kultúry a oddychu abbreviated PKO and in the past commonly referred to as Pekáč was a complex of buildings in Bratislava, Slovakia on the Bratislava . Popis produktu: celonerezové provedení rolny 3mm topnice uvnitř rolny přepínač výkonu vypínač pohonu rolen kontrolka zapnutí a chodu. Rolny z nerezové ocely se zapouzdřeným topným elementem se otáčejí kolem své osy.


Pronájem opékače párků na festivaly či soukromé oslavy. Zajištěno stejnoměrné opékání produktů díky rolovacímu. Elektrický opékač párkú rolen od firmy RM Gastro. Občianske združenie Malkia Park chráni mačkovité šelmy a ohrozené druhy zvierat. POČET ROLEN: - celonerezové provedení - přepínač výkonu - vypínač pohonu rolen - kontr . Ohřívací plocha je vyrobena z nerezové oceli.


Upozornění: poslední kus skladem!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky