úterý 4. srpna 2015

Hřídelová ucpávka

Systém typového označování firmy Grundfos strana 5. Co je to hřídelová ucpávka strana 7. Přední těsnící komora plněna silikonovou vazelínou. Možné také zaměnit za ložiska . Nejběžnější variantou tohoto často používaného a cenově dostupného řešení jsou přírubová těsnění s radiálním břitem.

Jsou vhodná pro všechny druhy hřídelů . Velmi často používaný typ těsnění pro utěsnění rotačních částí - hřídelí, mající za úkol zadržet pronikání maziva z pracovního prostoru a zároveň zabránit . Společnost John Crane Sigma, a. ProTech, která se skládají ze dvou částí - rotační a stacionární -, přičemž obě . Vyberte si z široké nabídky hřídelových těsnění gufero. Nakupujte hřídelové těsnění gufero pohodlně a za nejvýhodnější ceny. Dodáváme čerpadla pro otopné soustavy, systémy klimatizací, zvyšování tlaku kapalin a další.


BEZKONTAKTNÍ HŘÍDELOVÁ TĚSNĚNÍ - AIR MIZER.

KATALOGOVÝ LIST AIR MIZER KE STAŽENÍ zde. DOTAZNÍK PRO VYPRACOVÁNÍ NABÍDKY zde. Hřídelové ucpávky - Grundfos.


Radiální hřídelový těsnicí kroužek (dále jen HTK) slouží k utěsnění rotačních strojních dílů. Ucpávka je druh těsnění, kterým se zamezuje průchodu oddělených kapalin a plynů kolem os, hřídelí, tyčí, táhel a plunžrů, které procházejí skrz oddělující . Pro čistou vodu s obsahem pevných . Vynikající provedení hřídelové ucpávky. Schopnost odolávat vysokým tlakům. Certifikace 3-A (volitelná) a EHEDG.


Vhodné pro celou řadu produktů. MECHANICKÁ HŘÍDELOVÁ UCPÁVKA. Benešov - PK Technik Benešov. Mechanické ucpávky - Technické-součásti.


Specializovaný eshop s technickými součástmi pro stroje a . HENNLICH INDUSTRIETECHNIK, spol. ERIKS za posledních let pokrývá téměř celou škálu dynamických hřídelových těsnění v .

Nemá někdo z vás výkres hřídelové průchodky a těsnění. V-kroužky se používají jako hřídelová a ložisková těsnění k ochraně proti vnikání mechanických nečistot, prachu, rozprášené vodní emulzi a pod. Celé čerpadlo stojí na čtyřech nastavitelných nerezových podpěrách. LKHI mohou být osazena dvěma typy mechanických ucpávek. Dvojitá mechanická hřídelová ucpávka s vloženou olejovou komorou za účelem zabezpečení proti chodu nasucho.


Ponorné odvodňovací čerpadlo s jedním . Kapalina: Rozsah teploty kapaliny: 0. Kazetová těsnění jsou zcela uzavřené těsnicí systémy, která plní funkci radiálního hřídelového těsnění, včetně ochrany proti nečistotám z vnějšku. Snímače pro čerpadla CRE, CRIE a CRNE.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky