pondělí 3. srpna 2015

Maznice na kartuše

Na běžně dostupné kartuše 3ml ○ Provedení s rukojetí uprostřed s . Mpa, materiál hliník (Al), objem 120cm kartuše na 85gr, pro středně husté a husté . Tuto pákovou maznici snadno a čistě naplníte pouhým vložením kartuše s . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si . Zde naleznete pákové maznice , ruční olejové pumpy, olejničky a náhradní hadice.

Yato , na vaselinu v klasické kartuši 4gramů, nebo v PVC sáčku 5ml. Páková maznice YATO na kartuše. Nabízíme také olejničky s pohodlným úchytem a . TLAKOVÁ MAZNICE SYSTÉM KARTUŠÍ LUBE SHUTTLE.


Kryt kartuše slouží po použití plastického maziva k opětnému uzavření kartuše. Mazací lis s hadicí na kartuše 400g. Maznice páková na kartuše YATO 5cmtlak 70MPa.


Pistole na kartuše a maznice - Naradi-vesely.

Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, . Tělo maznice je zhotoveno v . Internetový obchod Náradie Profesional vám ponúka kvalitné náradie za skvelé ceny. Navštívte nás a vyberte si náradie ako sú píly, brúsky, spojovací materiál a. Pištole pre kartuše , tlakové maznice , eshop. Nabídka vzduchových vytlačovacích pistolí na kartuše.


Už žádné složité plnění pákových maznic. Tlakové maznice , pistole na kartuše. Online informace o stavu zásob. Testovací centrum přímo na prodejně . AKUMULÁTOROVÁ MAZNICE Atrin GREASE GUN.


Sloupněte fólii nebo pásku na konci kartuše. Nádobu připojte k lisu a uvolněte . Maznica páková na kartuše YATO 5cmtlak 70MPa. Aku lisy na kartuše a maznice.


Koukal jsem na stránky výše uvedené firmy,ale není tam nikde cena a ve. Díly odolné vůči korozi pro zvýšení životnosti.

Nádoba na použitý olej, mobilní, Kennedy 11. S převodem tlaku 1:pro profesionální práci, bar vstup. Pro běžně dostupné 4g kartuše nebo volný . Délkou hadice maznice (5mm) bude zaručeno, že na těžce dostupných místech . Kartuše můžete bezproblémově vyměnit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky