úterý 11. srpna 2015

Elastické obinadlo samodržící

Samodržící obinadlo na zastavení krvácení. Není nutné použití svorek k ukončení obinadla, obinadlo přilne k sobě. Peha-haft elastické fixační obinadlo bez latexu bylo vyvinuto pro osoby náchylné k alergiím a osoby alergické na latex. Obinadlo lze snadno utrhnout, . Používá se k fixaci obvazů všeho druhu .

Jednotlivé otočky jsou fixovány na principu suchého zipu, což umožňuje snadné. K ukončení obinadla není nutné použití svorek, obinadlo přilne k sobě. OBINADLO ELASTICKÉ FIXAČNÍ SAMODRŽÍCÍ PEHA-HAFT 10CMX4M,V. Přilnavé jen samo k sobě, nejsou nutné svorky k ukončení.


Lehké, prodyšné, voděodolné, lehce trhatelné. Vhodné i pro sportovní psy k ochraně paspárků. ImuMedCZ samofixační elastické obinadlo 5cm x 5m barvy TĚLOVÉ Odvětví použití: zdravotnictví, rehabilitace, sport, zahrada Šířka: cmDélka: 5.

Skvělé samodržicí elastické obinadlo , které šlo z „ruky do ruky“ a každá z účastnic si je vyzkoušela. Moc se nám líbilo, opravdu není nutné je . Vyberte si klasický lékařský obvaz, nebo speciální elastické obinadlo , které využijete pro fixaci zraněné části těla. Máme pro vás připravena i samodržící. Porovnání cen elasticke obinadlo samodrzici , srovnání cen elasticke obinadlo samodrzici na portálu HLEDEJCENY. Elastické obinadlo , samodržící.


Obvazový materiál může být tkaný ( elastické obinadlo , trojcípý šátek atd.). Pořídit můžeme i krátkotažné elastické obinadlo , které je samodržící. Bandáž vhodná k doléčení žilních onemocnění, jako sportovní bandáž i kompresivní obvaz. Trvale elastické krátkotažné obinadlo s kohezivním efektem.


M Coban elastické samofixační obinadlo 7. Díky speciální struktuře krepové tkaniny a vysoké pružnosti obinadlo drží . FixaTape je vícevrstvé obinadlo z netkaného materiálu a elastických vláken . Netkaný polypropylen, spandex-elast, povrchově upraveno latexem. Jde tedy o pružnou nelepivou samofixační .

Samofixační kompresní elastické obinadlo s kohezivním efektem. FOX ELASTIC BANDAGE- samodržící bandáž 10cmx4. Skvělá věc do domácí lékárničky, . EASIFIX KOHEZIVNÍ je bílá spolehlivě samodržící elastická bandáž.


Pro svoje vlastnosti je ideálním řešením pro rychlé . Nexcare Athletic Wrap je atletické elastické samodržící podpůrné obinadlo pro pevné. S Cuts je vhodné jako rychlá první pomoc k .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky