pondělí 31. srpna 2015

Kaden vodomery sro

Osečnice, výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy, založení a vznik obchodní společnosti, . KADEN - výroba, zkoušení a opravy vodoměrů, výroba hraček, modely Tatra a Škoda. Ohodnotit Přidat fotku Navrhnout úpravu Kontaktujte nás Navigovat . Právní forma: společnost s ručením omezeným. Aktuální i úplný výpis firmy KADEN - VODOMĚRY , s.

Záruční a pozáruční servis vodoměrů KADEN. Vývoj, výroba, prodej, export, opravy a servis: - vodoměry Autorizované metrologické středisko. Vstřikování termoplastů: - tech.


Osečnice - Měřicí a regulační technika - Kaden - vodoměry , s. Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom . Výroba vodoměrů a plastových výlisků. Opravujeme vodoměry po projití prvotního ověření, provádíme záruční opravy.

Ověřujeme vodoměry ve vlastním metrologickém středisku. Vyberte si z volných pracovních míst KADEN . Ověřený kontakt z katalogu firem ÉTER. KADEN VODOMĚRY , Osečnice, Evropská databanka, Dodávka, montáž, revize vodoměry. Firma s názvem KADEN - VODOMĚRY , s. Krajský soud v Hradci Králové, odd. Nejnovější reference a nezávislá hodnocení firmy KADEN - VODOMĚRY , s. Mechanické vodoměry , elektronické vodoměry , indikátory topných nákladů.


Nespornou výhodou online měření spotřeby vody je přehled uživatele v . Jednovtokový suchoběžný kompaktní vodoměr s elektronickým počitadlem, s funkcí pro snímání, zobrazování a rádiovou . Toto oprávnění pozbývá platnosti bez platného osvědčení Českého metrologického institutu, . Skuhrov nad Bělou - Laboratory, optical and precision equipments (excl. glasses) - Plastic products - Repair and mai. Upozorňujeme, že texty a obrázky jsou majetkem SMART měření s. Elektronický vodoměr Kaden s integrovaným RF modulem. Státní metrologické středisko K51 . Bytové vodoměry KADEN : OVĚŘENÁ TRADIČNÍ ZNAČKA.

Jediný opravdu český vodoměr na našem trhu. Výjimečná odolnost proti vnějšímu ovlivnění chodu . Tato stránka obsahuje výpis dat z různých rejstříků pro firmu KADEN - VODOMĚRY , s. Náhled výrobku: KADEN S0SV. Provádíme montáže a výměny vodoměrů především značek KADEN a BONEGA.


Kaden S06 S0- elektronické digitální vodoměry s radiovým odečtem. Kromě hodnocení můžete nechávat k jednotlivým ekonomickým . Bytové suchoběžné vodoměry na studenou a teplou vodu ENBRA ENC-AM. Typově schválené antimagnetické jednovtokové .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky