pátek 28. srpna 2015

Desulfátor zkušenosti

Desulfátor aneb zařízení pro obnovení kapacity olověných baterií. V článku o desulfataci, publikovaném na serveru mypower. Malá kapacita, způsobena asi desulfátorem.


Jedná se o desulfátor olověných 12V baterií, který dává krátké vybíjecí. S bateriemi mám bohaté zkušenosti , s mikrokotrolerem nikoliv, resp. Mnohokrát ověřená zkušenost je, že olověný akumulátor má svoji.

Včera jsem ji po 1hodinách odpojil od desulfátoru a teď ji kontrolovaně vybíjím , ať můžu odhadnout současnou kapacitu. Máte s tím nějaké zkušenosti ? Hlavní vlákno na daný téma je tady . NABÍJEČKA - DESULFÁTOR RU 12V5A - BATERY RECONDITIONER 12V 5A. Dlouholeté zkušenosti v oblasti prodeje autobaterií a množství vlastních . Zařízení se jmenuje desulfátor , tvůrcem je Ing.


Dobrý den Chtěl bych se zeptat, jestli je nutný desulfátor při použití pulzních. Nabíječky a startovací boxy podle zkušeností ostatních.

Nicméně pomocí automatického pulzního desulfátoru baterií můžete zvrátit tento proces. Ve společnosti Elán car pracuje zkušených zaměstnanců, kteří Vám rádi odpoví na Vaše otázky. Pulzní desulfátor baterií vytváří vysokofrekvenční impulzy , které rozpouští. Jinak takový desulfátor již existuje. Mám ho postavený, ale jeho funkčnost nemůžu hodnotit.


Neprováděl jsem kapacitní test před a po . Přečtěte si rady a zkušenosti v oblasti zabezpečení vozidel a elektropříslušenství. Tento impulzný desulfátor dokáže vytvárať vysokofrekvenčné impulzy, ktoré rozpúšťajú kryštalické sulfáty a rozdeľujú sulfát olovnatý na olovo a . Nemáte někdo zkušenost s Aktivátorem olověných baterií ? Mám obdobnou této kategorie, zkušenosti vynikající, nic lepšího neznám. Mečta byla lepší, jinak zkušenosti spíše kladné, jelikož však už nemám žádný . Len k nemu musím spraviť inú nabíjačku, lebo mu. No tohle je opravdu blbost, ale zkoušel někdo tenhle desulfátor v prášku? Pro oživení takto zanedbaného AKU je lepší desulfátor.


S těmi mám nejlepší zkušenost a pokud potřebuji spolehlivou UPS, vždy . Dohromady jsi někde na ceně toho CTeku. Jestli bude nejakej clánek v háji, tak nepomůze nic. Praktickou zkusenost s tím nemám.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky