středa 12. srpna 2015

Siko umyvátko

Umývátko pomůže vyřešit řadu problémů s místem. Otvor pro baterii pouze vpravo. Rohové umývátko je možné použít nejen do rohu, ale i jako klasické umývátko ke zdi.


Balení neobsahuje ani sifon ani baterii. Montážní sada nutno dokoupit. Praktické umývátko od známé společnosti LAUFEN, s otvorem pro baterii vpravo, v bílé barvě, hranatém designu se zaoblenými rohy, oceníte zejména máte-li . Tonic II umývátko 4mm, s odkládací plochou a otvorem pro umyvadlovou baterii vlevo. Díky citlivému redesignu a vytvoření nové série Laufen Pro . Provedení bez otvoru pro baterii. NOVINKA u sanitární keramiky v nabídce Siko.


Funkčnost, líbivý design a výborná cena to jsou charakteristické vlastnosti této sanitární keramiky NEO. Hranaté umývátko se zaoblenými rohy do koupelny či na WC. Svými rozměry a tvarem použitelné nejenom na malé toalety, ale i do . Součástí dodávky není vodovodní baterie, šrouby na uchycení umyvadla a sifon.


Vodovodní baterie se na tomto umývátku dá umístit doleva či doprava, otvor na baterii je předpřipraven na vyražení otvoru. Umyvadla z kolekce Shift lze skvěle . Případně může být umývátko bez . Povrchová úprava antibakteriální, snadná údržba. Asymetrické umývátko s hranatým designem.


K umývátku je nutné dokoupit sifon a baterii. Kolekce The Gap se dokonale přizpůsobí veškerým potřebám zákazníka, jelikož disponuje kompletní. Je možné instalovat i do rohu. Umývadielko Chrome sa hodí aj do tých najmenších priestorov. V nabídce s otvorem na baterii vpravo či vlevo.


Je ho možné samostatne inštalovať na stenu alebo aj na skrinku s úložným priestorom. Umývadlá Connect Air svojím dokonalým tvarom dopĺňajú WC a bidety Connect Air. Prohlédněte si cenové nabídky na IDEAL Standard CONNECT Arc umývátko x. Ich tenké hrany zjemnia vzhľad a vnesú pocit pokoja a čistoty do každej . Exkluzivní ručně vyrobené kamenné umyvadlo z vysoce kvalitního andezitu,.


Vyberajte a nakupujte skrinky pod umývadlo na jednom mieste. Levné desky pod umyvadlo z SIKO.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky