úterý 22. září 2015

Souprava (tyče 7m + kartáč) k čištění komínů

V katalogu nemáme podrobnější informace o Souprava tyče 7m kartáč k čištění komínů 200mm. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které . HS Flamingo Komínový kartáč ocelový 200. Krbová kamna,krbové vložky,kouřovody,krbové mřížky,stavební materiál.


Fotogalerie produktu Souprava. Zobrazit technické info Zobrazit hodnocení Zobrazit osobní .

Přes tisíc produktů kategorií nábytku, bytových doplňků, dekorací a jiné vybavení do krásných moderních bytů to vše od ověřených e-shopů za velmi . Uvedený počet kusů zboží skladem je orientační, jedná se vždy o cenovou nabídku, která je omezena dostupností produktu. Komínové kartáče SIT jsou určeny na vymetání komínů různých průměrů a tvarů. Pokud si nejste jistí, jaký komínový kartáč a jak dlouhou tyč potřebujete, napište nám na. Kominík na čištění krbů a komínů 50g (sáček = čištění). Náhradní díly pro plynové kotle e-shop.


CAMINET 7m sada kominická - Značka DílyNaKotle. Doporučené příslušenství, Ocelové nástavce délky 1m - 5m - 7m - 10m - 12m.

Kartáč ocelový čistící kulatý o průměru 1mm je vhodný k čištění kovových. Ma Ms bužírkou pro nerez komíny - kominický. Kouřovod průměr D1souprava odkouření Thorma 1černá . Nerezové komíny a vložky z kotlů na olej, plyn, dřevěných pelet a dřeva. V této kategorii naleznete praktické pomůcky nejen pro čístění komínu , kouřovodů. Ohebný hřídel průměr mm, m. NORDFLAM Lanový nástavec na kartáč 10m.


Vhodná zejména na vymetání komínu z nerezu. Nářadí a nástroje Zahradnické nářadí Lopaty, rýče, krumpáče Lopata AL velká hliníková. Počet ks v balení: 3Typ: pro vysavačeVýkonné čištění s lepšími výsledky. Při celkovém vysunutí dosahuje délky m. Lanový nádstavec kartáče 7m , FeZn, standardně závit M1 zakázkově lze M8.


Vytrčíme na střeše domu nějaké ty tyče ,. Využívání dešťové vody (I) - kvalita a čištění 19. Hrubou a volnou rez je možno odstranit ocelovou stěrkou a drátěným kartáčem. Vložkování komínů na tuhá paliva.


U nás v eshopu najdete kominické potřeby vhodné na údržbu a čištění komínů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky